1315035.jpg

Mosse tässä lepäilee rankan metsästysretken jälkeen. ;) Metsästä löytyi ihanaakin ihanampi saalis, kun joku oli repinyt jäniksen ja pää oli jäänyt jäljelle. Nam! Oli vaan vähän tylsää, kun ihmiset eivät osaneet arvostaa tuota mahtavaa aarretta ja ottivat sen pois...

No, liekö jäniksestä vai mistä johtuvaa, että viime yön oli sitten Mosse oksentanut ja ripuloinut. Kuumetta ei ole. Pidetään nyt paastoa ja toivotaan, että masu rauhoittuu! Mosse oli tänään mukana lääkärissä, kun Nana kävi painokontrollissa. Samalla punnittiin Mossekin ja painoa oli 57,5 kg.

1315037.jpg

Nanan paino senkun vaan laskee. Nyt oli tuloksena 44,4 kg. Vaihdan ruoan tukevampaan, koska mielestäni ruokamäärän jatkuva lisääminenkään ei ole hyvä ratkaisu. Kortisoni annos 10 mg päivässä on ennallaan, samoin Voltaren tipat ja silmä on oikein hyvän näköinen. :) Painon tippuminen johtunee tuosta pitkään jatkuneesta (tosin taukoja ollut välillä) kortisonin syömisestä. Karvakin lähtee kovasti. Tällaistahan tämä on näiden lääkkeiden kanssa. Kun yhtä vaivaa hoidetaan, niin aina tulee sivuvaikutuksiakin. Nana on laihtumisestaan huolimatta kuitenkin tosi eloisa ja reipas.