Eilen oli tosi kova ukkonen. Olin Pakkiksella Nanan kanssa ja ikkunat ja peilit ihan tärisivät. Sadettakin saatiin oikein kaatamalla. Menimme kuitenkin iltapäivällä viiden maissa metsään ja tein Nanalle jäljen. Jätin taas välinamut pois. Sitten olimme pari tuntia Sannanrannalla. Lopuksi Miisa-apso oli sitä mieltä, että oli Nanan uimisaika! Menimme rantaan ja Nana pulahti veteen Miisan ja Madden iloksi. :) Vierailun jälkeen menimme Nanan kanssa taas metsään. Vierailun aikana oli satanut tosi paljon ja ajattelin, että jälki voi olla vaikea ajettava. Nana suoriutui kuitenkin hienosti. Tosin se kulki vähän tekemäni jäljen vieressä. Ehkä haju siirtyy sateella? Lopussa Nana meni hiukan eteen päin ja huomasi, että jälki ei jatku. Sitten se löysi loppupalkan tosi kauniisti. Kiva juttu! Teimme vielä sitten pienen metsälenkin, että iltatarpeet saatiin suoritettua.

Tänään tapasimme naapurimme, joka aina seurailee Nanan elämää ikkunastaan käsin. Hän pyysi Nanasta valokuvaa itselleen, jotta voisi nauttia Nanasta silloinkin, kun emme näe livenä. Toki toimitamme hänelle kuvan. :)

Illalla meillä oli taas leotreffit. Nyt mukana olivat leojen lisäksi Hannat, Sami, Samin sisko ja hänen miehensä. Mandy tykkää kovasti kepeistä ja Nanakin tuli haistelemaan Hannan pitämään keppiä. Suurimman osan ajasta Nana kylläkin haisteli Saran taskuja. Saralla oli namuja, eikä Nana millään meinannut uskoa, että ne jossain vaiheessa loppuivat. :D

1743670.jpg

Mandy, Hanna ja Sami leikkivät piilosta. Mandy löysi piiloutuneet nopeasti.

1743671.jpg

Nana ja Mandy kirmaavat metsäpolulla!

1743721.jpg

Metsässä ollessamme alkoi vähän tihkuttaa, mutta onneksi selvisimme kotiin ennen ukkossadetta, joita on tänäänkin tullut pariin otteeseen. Toivottavasti huomenna ukkonen olisi jo antanut periksi. :)