Olimme tänään Nanan kanssa mätsärissä Kannuksessa. Koirat oli jaettu kahteen ryhmään, pentuihin ja aikuisiin eli yli yksivuotiaisiin. Kiitos Henna, että houkuttelit meidän sinne. Oli tosi mukava nähdä pitkästä aikaa sinua ja Roopea, joka onneksi ei tykännyt huonoa, vaikka välillä kutsuinkin sitä Joreksi. :) Roope löysi aivan suloisen pienen 4 kuukautta vanhan pentuystävän!!

Nana kurkkii Roopea.

Roope ja Henna. Roope liikkui hyvin "iloisesti" ja sai sinisen nauhan. Kun Henna vaihtoi numerolapun toiseen paikkaan mennessään isoon kehään, Roopen liikkuminen oli tosi hienoa.

Nanan parina oli todella kaunis, juuri vuoden täyttänyt newfoundlandinkoira Hero. Sirpan ja Heron esiintymistä oli ilo seurata! Hero saikin lopulta BIS1-tittelin. Paljon onnea!!

Nana sai sinisen nauhan. Tuomari sanoi, että molemmat koirat esiintyivät erittäin hyvin, mutta tänään näin päin, koska Hero liikkui iloisemmin. :) No, onhan koirilla yli 7 vuotta ikäeroakin. Tämän kuvan Henna otti (kiitos kuvaamisesta!) sillä välin, kun Heroa arvioitiin. Remmi jäi tuohon vähän huonosti, kun vaihdoin toiselle puolelle seisomaan.

Nanan mielestä oli kamalan tylsää, kun ei saanut olla kotona ja piti läähättää koko ajan, kun eihän sitä tiennyt, jos vaikka mamma heltyisi lähtemään, kun oli niin kamalaa. ;) Nana ei ole kahteen vuoteen ollut missään näyttelyssä. Se ei tärissyt tms, mutta ei se oikein pystynyt rentoutumaan ja lepäämään. Kenellekään se ei kyllä mitään ärissyt. Oli vaan suurimman osan ajasta lähtövalmiina. Kehässä tosin Nana käyttäytyi erittäin hyvin. Tässä kuvassa näkyy iloinen Nana, koska siniset ja punaiset nauhat annettiin rouhetikun ympärille sidottuna. Tosi mukava idea! Näin jokainen koira sai pienen herkun. :)

Iltapäivällä olimme taas metsässä ja siellä Nana kirmasi onnellisena. "Borta bra, men hemma bäst." :)