Meillä oli tosi pitkästä leotreffit isommalla porukalla. Nyt ovat ontumiset, täit, hotspotit ja muut harmit "tauolla" eli päästiin näin treffaamaan. Meillä oli myös todella tärkeä treffiaihe eli Mandyn yksivuotissynttärit (varsinainen synttäri oli 19.3.). Paljon onnea mussukka!! Aurinko paistoi täydeltä terältä ja juhlisti päiväämme. Mandy tarjoili ihania herkkuja ja kyllä ne maistuivatkin!! Vasemmalta Nana, Manu, Mandy ja Mosse sekä tietysti Mandyn Hanna, joka hoiti tarjoilun. Kiitos!!

Mosse ja Manu kirmasivat pellolla. Manu oli niin suloinen, kun se mielellään lyöttäytyi Mossen seuraan tyylillä "me pojat". :) Mosse komenteli sitä välillä ja sitten se taas heittäytyi maahan selälleen ja pikkuiset eli Mandy ja Manu telmivät sen kanssa!

Manu taisi tuumata, että Mandy ja Mosse saavat lopettaa suukottelun. Kaikkea ei sentään pikkuinen poika halua nähdä, joten siihen vain väliin ja vauhdilla. :D

Mosse, Mandy ja Manu, joka kätevästi loikkasi Mandyn yli. :D

Mosse tarkasteli tilanteita.

Nana viihtyi erinomaisesti ihmisten suojissa. Papan kainalossa oli hyvä olla ja pitää juttuhetki.

Jenna ja Susanne hellivät Nanaa. Kyllä Nana kirmasi välillä nuorisonkin kanssa, mutta enimmäkseen se nautti ihmisten hellyydenosoituksista. :)

Tiistaina Mandy ja Sami kävivät Pakkiksella tuomassa Mosselle ruokia. Kuvassa ovat Mosse ja Mandy.

Sami, Nana, Mandy ja Mosse (maassa makaamassa).

Nana kävi torstaina hierottavana. Oli taas oikein ihanaa. :) Seuraava hierontakerta on suunniteltu ensi keskiviikoksi. Tämä Nanan kuva on otettu Pakkiksella eilen. Se on mielestäni suloinen.