Mistä tietää, että Kokkolassa alkaa syksy? Siitä, että elokuun viimeisenä viikonloppuna vietetään kesäkauden loppumisen juhlaa, venetsialaisia. Mökit koristellaan lauantaina ulkotulin ja kynttilöin, syödään herkkuja, tavataan ystäviä ja illalla poltetaan sitten vielä kokkoakin. Nana ja minä olemme saaneet jo useana vuonna viettää tätä juhlaa ystäviemme mökillä Sannanrannalla. Kiitos taas kerran! Nana oli innokkaasti mukana, kun sytyttelimme ulkotulia. Päivällä satoi kovasti ja tiellä oli vesilätäköitä. Nana tallusteli niissä ja joikin niistä. Tuleehan sitä töitä tehdessä toki jano. ;)

Laiturillekin laitettiin tulia ja kynttilöitä. Kiitos tästä kuvasta kuuluu Sallan isälle. Oli kiva saada tällainenkin muisto, jossa olemme Nanan kanssa yhdessä kuvassa. Vieressämme ovat Ilona ja Salla.

 Lauantaina aamupäivällä tosiaan satoi oikein kunnolla ja otin sateen jälkeen kuvan Pakkiksen pihlajasta. Tänäänkin tuli sadetta, vaikka oli luvattu kaunista ilmaa. Tällaista on syksy. Minulle syksy on kuitenkin mieluinen vuodenaika.

Mosse on tullut taas Kokkolaan. Vanhempani ja Mosse tulivat maanantaina illalla kotiin. Nanalla oli siis mukavaa seuraa, kun minä olin tiistaina Vaasassa koko päivän koulutuksessa. Mosse on saanut Hämeenlinnassa oman pienen "faniklubin" ja sinne on nyt teetetty muutama paperikuva Mossesta heidän pyynnöstään. Tämä kuva on otettu tänään , eikä kuulu näihin "faniklubikuviin," koska on ihan epätarkka, mutta halusin kuitenkin laittaa tähän jonkun uuden kuvan Mossesta.