Tänään on perjantai ja viikonlopun aika. Laitan postaukseen punaisen värin lähestyvän joulun kunniaksi. ;) Huomasin nimittäin tänään yhdessä liikkeessä isot kyltit, joiden mukaan siellä oli tänään joulunavajaiset! Hieman aikaista minun mielestäni. Aamulla oli valkoinen maa ja mukavan kuivaa. Päivän aikana alkoi tulla vähän lunta. Ilma tuli märemmäksi, eikä lumi varsinaisesti  ole jäänyt maahan. Sen verran sitä kuitenkin oli, että se hieman valaisi iltakävelyämme Bolidenilla. Hmm... vai voiko kävelyä kutsua iltakävelyksi, kun sinne lähdetään klo 17? ;) Se vaan tuntuu iltakävelyltä, kun on niin pimeää. Meitä oli kävelyllä koko perhe eli vanhempani, Mosse, Nana, Minessa ja minä. Pimeässä oli kiva leikkiä piilosta. Tässä Nana, äitini ja Minessa ovat juuri löytäneet papan ja Mossen. Kuvasta ei juurikaan näy, mutta se on silti mukava muisto.

Nana hölkyttelee etsimään Minessaa ja äitiäni. Tässä näkyy mielestäni ihanasti tuo pieni lumisade.

Täältä löytyi rakkaita ihmisiä kuusen alta! :)

Otin toissapäivänä kuvan Mossesta Pakkiksen pihassa. Suunnittelen huomiseksi koirien "kylpyläpäivää". Ajattelin ottaa molemmat Pakkiksen pihatupaan, pestä ne, hoitaa kynnet, leikata tassukarvat jne. Sillä aikaa, kun koirat kuivuvat, voisin lukea hyvää kirjaa takkatulen ääressä ja lopuksi vielä sitten harjata koirat. Kuulostaa aika mukavalta, eikö totta?

Vielä yksi tänään ottamani kuva Nanasta. Öisin Nanan on pakko päästä pisulle, jos ollemme täällä omassa kodissamme. Jos olemme Pakkiksella, jossa Nana nukkuu alakerrassa ja minä yläkerrassa, Nana pärjää ilman ulkoilua koko yön ihan hyvin. Olen yrittänyt täällä kotona sulkea makuuhuoneeni oven, jotta Nana saisi paremman nukkumisrauhan, mutta halutessaan ulos se pukkaa ovea kunnes se aukeaa. Se tulee luokseni ja istuu sängyn viereen tuijottamaan minua. Jos leikin nukkuvani, se kaivaa päänsä peiton alle ja tökkii minua. Jos ei siihenkään reagoi, se pussailee ja hypähtelee etujaloilla päälleni. Siinä vaiheessa on jo pakko reagoida, jos haluan säilyttää kasvoni suurin piirtein ilman ruhjeita. ;)  Suloinen veteraanityttöni!