Ihan ensiksi kiitän kaikkia lukijoitamme, jotka ovat ottaneet osaa perheemme suruun! Se lämmittää mieltä.

Nyt on marraskuu, viimeinen syksyyn laskettava kuukausi. Mosse-mussukkamme komeilee LiviaNetin vuoden 2009 kalenterissa isossa kuvassa.

Koirat eivät saaneet lauantaina kylpyläpäivää, mutta manikyyri, pedikyyri ja korvakontrolli tehtiin.  Molemmilla oli tosi puhtaat korvat. Nanan korvathan tahtoivat kesällä olla likaiset, kun se koko ajan kaivautui mm. hiekkaan. Minessa auttoi hoitotoimissa harjaamalla Nanaa kynsien leikkaamisen ajan. Nana rentoutui ihan kyljelleen makaamaan, vaikka se ei nykyään tykkää kynsien leikkamisesta, kun varpaat ovat vähän kipeät.  Mossen kynnet on tosi helppo leikata. Aamupäivällä vanhempani, koirat ja minä teimme ihanan ulkoilun aurinkoisessa Bolidenin ja Sannanrannan maastossa.

Kotona otin muutaman kuvan parveekkeellani olevasta muratista. Se on saanut kivan syysvärin. Valon ja varjon leikki on mielenkiintoista katseltavaa.

Tässä on kuva syyskuussa synttärilahjaksi saamastani orchideasta. Nämä ovat kauniita ja kestäviä kukkia, eivätkä suutu, vaikka kastelu unohtuisi. ;) Parvekkeella näkyy rottinkinen keinutuolini, jossa on kyllä nyt jo aika kylmä istuskella. Kesällä istuimme siinä Minessan kanssa ja odottelimme unta katsellen taivaalla lentäviä pääskysiä. Se tapa meille tuli edellisenä kesänä, kun Minessa oli vielä ihan pieni.

Tänään Nana leikki pitkästä aikaa älypelillään. Namut löytyvät toki hyvin nopsaan, mutta Nanalla oli kivaa.

Eilen Minessa oli vanhempieni ja Mossen kanssa Bolidenillä ja taas oli leikitty piilosta! :) Me olimme Nanan kanssa Ilonan luona. Ensin Nana, Madde, Ilona ja minä kävimme kävelyllä. Sitten Nana oleili Ilonan pihassa minun ollessani pikkuisia katsomassa ja teetä juomassa. Kiitos sulkaamuffinsseista, joista nautimme suklaateen kanssa! Nana tapasi eilen myös muita pikkuystäviä. Se tutustui puistossa 10 kk ikäiseen chihuahuan pentuun. Hienosti se seisoskeli pennun tutkiessa sitä. Kun se sitten kyllästyi, se kävi istumaan ja pentu perehtyi huolellisesti Nanan häntään niin kuin moni muu pieni koira ennen sitä. :)