Minessan kotona on koira hoidossa sen emännän matkan ajan. Nana tulee hyvin toimeen tämän pienen pojan kanssa, koska poika on reipas, mutta ei tunge kasvoille. Minessa on iloinen, kun heillä on koira. Varsinkin alussa se oli tosi kivaa, koska se oli niin uutta. Koira on nyt ollut heillä kaksi viikkoa. Perjantaina siltä ajettiin rungosta kaikki karva pois ja korvista yms. leikeltiin paljon karvaa pois. Karva oli niin kamalassa takussa, että kaupungineläinlääkäri ei sellaista ollut nähnyt. Hän tekee koirasta eläinsuojelurikosilmoituksen. Ikävä uutinen omistajalle, kun hän joskus kotiutuu. Koira oli kuitenkin ollut kauttaaltaan monella tapaa niin hoitamaton, että tämä oli varmasti oikea ratkaisu. Onneksi koira pääsi sellaiseen hoitopaikkaan, jossa sitä hoidetaan! Kiitos myös Heidille, joka auttoi pientä poikaa pääsemään eroon ahdistavasta takkukarvastaan. Tämän kuvan otin sunnuntaina. Tässä vaiheessa poika oli jo kovin kyllästynyt kuvaamiseen. ;)

 

Olimme viikonloppuna paljon Minessan kanssa yhdessä. Miten suloinen tämä tyttö voikaan olla! Kuvitelkaa, miltä kummitädistä tuntuu, kun lapsi painautuu syliin ja sanoo: "Mä rakastan sua. Sä olet mun tärkein aarre."  Olimme puistoilemassa, kävimme Rikhard-vauvan haudalla sytyttämässä kynttilän ja metsässä kävelyllä Nanan kanssa. Siellä olisi saanut kauniita aurinkoisia kuvia, mutta jätin kameran pois, kun pakkasta oli niin paljon.

Kävin maanantaina tapaamassa Kokkolassa asuvaa neljän kuukauden ikäistä leopentua. Reippaan ja terhakan näköinen poika! Tästä pojasta lisää, kun joskus teemme treffit ja saan kuviakin.

Joulukortit on lähetetty ja vain pari pakettia on enää pakkaamatta. Nettikortit mailaan ehkä viikonloppuna. Kortin olen jo tehnyt valmiiksi. Joulukoti rakentuu hiljalleen. Tänä vuonna olen laittanut adventtikalenterin oveeni, joten jokainen rapppukäytävässä liikkuva voi halutessaan katsella sitä. Olen myös seurannut paria leojoulukalenteria netissä. Laitan linkit tähän, jos haluatte käydä kurkkimassa niitä.

http://24days.net/calendar/show/266

http://24days.net/calendar/show/323

Seuraan lisäksi, varmaan jo kolmatta vuotta, Positiivarien joulukalenteria.

http://joulukalenteri.positiivarit.fi/

 "Tule joulu kultainen..."