Tässä muutamia kuvia viikon varrelta. Aloitan kuvalla, jonka Varpu oli ottanut Cruftsissa leoista. Ne olivat mukana keräämässä rahaa, ilmeisesti vammautuneiden sotilaiden hyväksi. http://www.helpforheroes.org.uk/

Maanantaina Ilona, kingcallet, Mette, Nana ja minä olimme Elbassa kävelyllä. Koitimme saada koirat samaan kuvaan, mutta emme oikein onnistuneet.

Tässä on yksityiskuva Metestä, koska siitä ei taas ole hetkeen ollut täällä kuvia. Kingcallet ovat tosi nopeita juostessaan luonnossa. Mette on kuitenkin vielä aivan omaa luokkaansa.

Tämän kuva otin Pakkikselle mennessäni. Naapurin puussa oli vieläkin enemmän harakoita, mutta osa ehti lennähtää pois.

Torstaiaamuna Nana laittoi päänsä piiloon sohvatyynyn ja fleecehuovan väliin. Ehkä se halusi nukkua vielä hetkisen. Iltapäivällä olin Minessan kanssa seurakuntakummipoikani nimipäivillä. Nana ei tullut mukaan, koska menimme puistoon leikkimään.

Tänään on perjantai. Viikolla on ollut hienoja aurinkoisia ilmoja. Eilen kuitenkin alkoi taas lumisade ja tänään on ollut harmaata. Nana ja minä olimme taas Ilonan ja kingcallejen kanssa Elbassa. Nana oli vähän ahdistunut, kun Bea halusi ottaa lähikontaktia.

Kuva on ihan sumea, kun ilmassa oli niin paljon sumua. Oli kuitenkin ihanaa päästä metsään rentoutumaan työviikon päätteeksi.