Kyllä oli ihana pidennetty viikonloppu mökillä! Valmistelimme mökkipaikkaa talven varalle ja nautimme syksyisistä tunnelmista. Mosse oli mukana kaikessa. Välillä sillä oli miettimistä, että missä se parhaiten voisi seurata jokaisen puuhailuja. Valitettavasti minulla ei ollut kameraa mukana, kun olimme metsässämme kuljeskelemassa ja mm. kantarelleja keräämässä. Siellä olisi tullut ihania kuvia riemuitsevasta Mossesta. Mosse ja vanhempani aikovat palata Kokkolaan keskiviikkona.

Syksyinen luonto on mielestäni kuin aarreaitta. Sieltä löytyy koko ajan uutta katseltavaa. Kuva ei tee näille väreille oikeutta, mutta tämä on silti pieni syysmuisto.

Syksyn matkaajia eli lehtiä järven pinnalla. Onpa kuvassa pari sadepisaraakin. Saimme sadetta päivittäin, mutta aina vain pieniä hetkiä kerrallaan. Viikonlopun säästä jäi oikein positiivinen mielikuva. Syksy tuli yllättävän aikaisin ja siksi illat ovat valoisat ja ilma vielä mukavan lämmin.

Tämän kuvan otin lauantai-iltana. Oli todella upea valaistus ja mielestäni tuo kiilamainen varjo on aika hieno. Taivaalla näkyi kaksi kuumailmapalloa. 22 kuikkaa kokoontui viettämään iltaa yhdessä. Kyllä ne ovat upea näky!

Tänään kävin töiden jälkeen Kotipesän koirahoitolassa tapaamassa Jamppaa. Se on 2-vuotias villikkopoika.

Mukavaa viikkoa kaikille teille, jotka käytte lukemassa blogiani. Kiitos jokaiselle kommentoijalle!