Innostuin ostamaan koirille lisää oikeita luita, kun Mosse niistä niin kovin tykkäsi ja Nanakin sai omansa lopulta syötyä. Tällä kertaa ostin putkiluita. Mosse oli aivan innoissaan ja alkoi heti syödä möhkälettään.

560208.jpg

Nana otti luun innokkaasti vastaan, mutta makasi sitten tylsistyneenä luun vieressä koittamattakaan syödä sitä, vaikka annoin sille pienemmän ja helpomman luun. Nana taitaa olla tällainen kaupunkilaisneiti, jolle maistuvat paremmin teolliset luut. :D Jossain vaiheessa Nana kävi piilottamassa luun puupinojen väliin ja sitten hän vaihtoi sen vielä uuteen piiloon. Kun lähdimme Nanan kanssa kotiin, huomasin, että Mosse hiippaili hakemaan luun Nanan piilosta. Myöhemmin Nana löysi luunsa pihalta. Hän nappasi sen suuhunsa, mutta mitäs sieltä toiselta puolelta paljastuikaan? No, puhtaaksi syöty pinta! Ei ollut siinä enää lihaa tms, mutta kelpasihan sitä luuta kuitenkin sitten hetki järsiä. Pitänee ensi kerralla laittaa Nanan luu maahan hautomaan pari päivää ennen kuin luita on tarkoitus syödä. Jospa se sitten maittaisi paremmin. Nana ei syö raakaa jauhelihaakaan eli ehkä tuo kylmä raaka "luu" ei oikein ole hänen mielestään herkullista.

560214.jpg

560209.jpg

Meillä oli Mossen tehoharjaus samana päivänä. Vähän jouduin tätä kuvaa vaalentamaan, kun muuten Mossen kasvot eivät olisi ollenkaan erottuneet. Ehkä vaalennuksesta johtuu tuo hiukan vaaleanpunertava sävy hännässä.

560216.jpg

Illalla Nana nautti kotona namileikistä. Nämä namilelut laitetaan välillä pois käytöstä ja sitten ne ovat taas ihan kuin uusia.

560220.jpg

560217.jpg

Mamman mussukkatyttö Nana!!

560224.jpg

560227.jpg