Vanhempani ja Mosse lähtivät eilen Hämeenlinnaan yöksi ja tänään he kävivät Vantaalla Aistissa Mossen kontrollissa. Silvia oli ollut erinomaisen tyytyväinen Mossen kuntoon! Sen jälkeen Mosse kävi Petra-fyssarin käsittelyssä ja sai samanlaista kehumista osakseen! Aivan ihanaa, että kuntoutuminen on tapahtunut niin hyvin, että ammatti-ihmisetkin ovat tyytyväisiä.  Mosse sai taas hierontaa ja sitten se sai kävellä vesijuoksumatolla. Jos Silvian tai Petran kirjoittamissa lausunnoissa on jotain erityistä, niin laitan ne toisella kertaa, koska vanhempani ja Mosse ovat vielä matkalla takaisin kotiin. Silvia pyysi aiemmin, että laittaisin hänelle lähettämäni videoklipit talteen ja tälle kerralle olin tehnyt hänelle kiitokseksi niistä tämän levyn.

Eilen harjasin Mossen ja siistin vielä tassukarvat, vaikka leikkasinkin kynnet ja tassunpohjakarvat viikonloppuna. Mosse oli iloinen päästessään sitten hetkeksi pihaan.

Laitetaanpas karvat järjestykseen!

No niin, nyt on hyvä. 

Rakas ja komea Mossemme! 

Kiitos teille kaikille, jotka olette seuranneet Mossen kuntoutumista ja iloinneet siitä yhdessä meidän kanssamme! Jatkossakin on tärkeää huolehtia lihaskunnosta jne, mutta yksi etappi on nyt saavutettu, koska tämä oli näillä näkyminen viimeinen kontrolli tämän operaation tiimoilta.