1735691.jpg

Eikö ole todella hieno kuva? Tämä on kortti, jonka sain Ilonalta tuliaiseksi Tukholmasta. Kiitos! Kortin on tehnyt saksalainen Gabriele Laubinger. Hänellä on myynnissä näitä valmiita kuvia, mutta hän tekee myös tilaustöitä. (www.dasPortrait.de)

Olemme Nanan kanssa jälleen kahdestaan. Vanhempani ja Mosse matkustivat mökille, jonne me menemme perässä loppu viikosta. Eilen kävimme Nanan kanssa katsomassa pentukoulutusta ja kukas siellä olikaan? Uusi leopentu! Kyseessä oli Öjassa asusteleva Asta, Alnuspark Reseda-Colomb. Pikkuinen ei vielä osallistunut kurssille, vaan oli vain katseluoppilaana. Ensi viikolla Kokkolaan muuttaa urospentu Kuratassun kennelistä! Kokkolasta näyttää olevan tulossa leojen luvattu kaupunki. :D

Kurssin jälkeen menin Nanan kanssa metsään ja sitten uimaan. Kiitos kivasta seurasta Vallilan perheelle! Uitin Nanaa jälleen mahan alta pitäen, mutta nyt Nana huomasi, että siinä onkin tosi mukava vain köllötellä! Muisteli ehkä sitä lillumistaukoa Kannuksen kuntoutuksessa. ;) Voimakas sadekuuro piti huolen siitä, että minäkin kastuin ihan märäksi. *hih* Apsot ja Madde kannustivat rannalla Ilonan kanssa ja olimme kyllä kaikki melko märkiä rantareissun jälkeen.

1737740.jpg

Tänään olimme Hannan ja Mandyn kanssa metsässä ja sen jälkeen ystäviemme luona Sannanrannalla uimassa. Nana riensi heti viilentymään veteen. Hetken päästä Mandykin tuli sinne kahlaamaan. Me molemmat Hannat olimme iloisia lämpimästä illasta, koska olimme leojemme kanssa vedessä. Tällä kertaa asusteena oli heti reilusti uikkarit.

Mandy kahlailee.

1737757.jpg

Miisa, Nana, Madde ja Sassy seuraavat Mandyn uintiharjoituksia. Toivo taisi olla tässä vaiheessa sisällä tai vähän sivummalla.

1737785.jpg

Täällä laiturilla on hyviä hajuja! Mandy ja Nana haistelevat. Välillähän täytyy nimittäin pitää taukojakin. ;)

1737802.jpg

"Hypätäänkö täältä laiturin päästä???" Mandy on vähän yllättynyt.

1737804.jpg

"Ei, mennään vaan ihan tavallisesti rannasta käsin", rauhoittaa Nana. "Ok, mä tulen", hihkuu Mandy. Mandylla oli tosi paljon virtaa tänään! :)

1737814.jpg

Pikku Mandy on innokas ja suloinen. Ilonan heittämiä keppejä oli kiva hakea vedestä.

1737831.jpg

Sain uitettua Nanaa tänään todella hyvin. Se ui pitkään ja reippaasti niin, että pidin sitä paikoillaan. Hyvä Nana! Tässä Nanasta vähän vakavampi kuva.

1737841.jpg

Uimisen jälkeen saimme mehua ja keksejä sekä hyvää juttuseuraa! Kiitos!

Tämä on testi: Löydätkö kuvasta kaikki kuusi koiraa? ;)

1737857.jpg

Luulenpa, että viisi löytyi, mutta kuudes jäi arvoitukseksi, joka ratkeaa seuraavasta kuvasta. Sassy oli löytänyt saunan kaiteen kolosta sopivan kolon päänalusekseen!

1737913.jpg