Paljon on ollut suloisia, ihania asioita. Tänään taas ajattelin, miten ihanaa on, kun ympärillä on ihmisiä, jotka rakastavat Nanaa. Myös sellaisia oikeasti ihan vieraita ihmisiä, joille Nana on tärkeä. Samassa talossa kuin me, mutta eri rapussa, asuu aviopari, joista molemmille Nana on kovin tärkeä. Heillä on kyllä omakin koira, mutta se ei tykkää Nanasta. Aina, kun he näkevät Nanan tulevan, he kaivavat taskustaan sille herkkuja ja aina heillä on aikaa rapsuttaa Nanaa, siis silloin, kun se heidän koiransa ei ole mukana. Myös karkkikioskin pitäjä rakastaa Nanaa ja Nana häntä. Näiden kahden kohtaaminen on aina lämmin ja herttainen. Hänkin on alkanut pitää taskussaan Nanalle herkkuja. Kontaktit on kuitenkin luotu ilman mitään herkkuja. Ne ovat vain sellainen ylimääräinen hyvä.

Tänään olin Nanan ja äitini kanssa Nanan polulla ja siellä oli polulla jäkäläkranssi! Siinä oli oikein reikä keskellä, vaikka kuvassa näyttää siltä, että olen vain lätkäissyt Nanalle päähän kasan jäkälää.

Menen nyt ajassa pari päivää taaksepäin. Mosse on ottanut uuden paikan portaiden alta Pakkikselta. Kuva on aika vaikea hahmottaa, mutta ainakin siitä näkyy tuo Mossen uusi "päätuki".  Hassusti sitä pitää aina tunkea ihan pienee koloon.

Muutamat päivät ovat olleet lämpimiä ja aurinkoisia! Papa tutkii Mossen ihoa. Hyvältä näytti.

Hain Minessan yökylään perjantaina. Menimme heti metsään Nanan ja Minessan kanssa. Minessa halusi taas rappusille ja kovasti piti etsiä, jos löytyisi viime syksyisiä puolukoita. Muutaman löysimme, mutta ei niitä juuri enää ole jäljellä.

Halaushetki. Ystävän lähellä on hyvä levähtää ja kerätä voimia.

Jatkoimme matkaa Pakkikselle, koska tarvitsimme Minessalle paksummat vaatteet seuraavaa päivää varten. Mikä ihme sieltä pihasta löytyikään? Mossehan se siellä köllötti selällään jalat pystyssä ja häntä suussa.

Suukkoja rakkaalle Minessalle!

Illalla Minessa sovitti Nanalle kruunua, joka Nanalla oli, kun vietettiin sen 8-vuotissyntymäpäivää. Uni tuli Minessalle taas hienosti Nanan pedissä. Vielä kiitos Jonnalle, jonka blogista pedin löysin ja joka auttoi tilaamalla sen meillekin!! Joka yö Nana nukkuu siinä osan yöstä.

Eilen aamulla pakkasimme aamupalan reppuun ja lähdimme heti herättyämme Rummelön lintutornille meren rannalle pitkospuita pitkin. Aamu oli aurinkoinen ja tyyni, mutta tornissa tuulee aina eli paksu haalari oli tarpeen. Lauantaina oli "tornien taisto" eli tornissa oli paljon lintujen tarkkailijoita. Onneksi, koska olimme unohtaneet jugurttilusikan kotin ja saimme sitten lainata lusikkaa seurakuntamme pastorilta, joka on innokas lintuharrastaja.

Kevät jatkuu.... Nautitaan siitä, ystävät!

Lisäänpä tänne vielä yhden jutun, kun ei kukaan näy vielä käyneen lukemassa tätä uusinta postausta. Otin tänään eli maanantaina 10.5. koirilta pois ne magneettipunkinestoläpykät. Niissä on takuuaika 30 vrk ja meidän läpykkämme lähtevät palautukseen. Mosselta löytyi alussa yksi punkki, mutta ajattelimme, että läpyköiden teho ei ehkä ollut parhaimmillaan. Tänään poistin kaksi punkkia Mossen päästä. Toinen oli päälaella ja toinen pahasti silmäluomessa. Nyt on siis Mossella siirrytty vanhaan ja hyväksi koettuun Exspot-torjuntaan. Nanalle tuota ei voi laittaa, mutta Nana jatkaa valkosipulikapselien syömistä.