DSCN3662%20%282%29.jpg

Kesä on ollut aivan upean aurinkoinen. Kaikille tällainen ilma ei kuitenkaan sovi. Dora on pyritty pitämään viileänä niin päivin kuin öinkin. Uinteja on jatkettu ja viilennystä on haettu myös vesiletkun kautta.

DSCN3789%20%282%29.jpg

Yhtenä yönä päätimme Minessan kanssa nukkua yön ulkona Doran kanssa. Tämä ei onnistunut, koska kaste oli niin valtava! Petivaatteet kastuivat nopsasti ja Minessan mielestä lisäksi vaivana olivat hyttyset. Dora on kyllä nukkunut joka yö osan yöstä ulkona, mutta toisella tapaa valvottuna. :)

DSCN3709%20%282%29.jpg

Dora osaa antaa suukon käskystä. Tänään tämä taito osoittautui oikein tarpeelliseksi. Olin iltapisutuksella Doran kanssa ja kohtasimme iltapyöräilyllä olevan isän ja pikkupojan, ehkä 3-vuotiaan. Poika halusi silittää Doraa ja sehän sopi hyvin. Sitten poika halusi oikein mielellään, että Dora nuolisi häntä. Sanoin, että Dora osaa kyllä antaa suukon ja heti poika sanoi Doralle: "Anna minulle suukko!" Kerroin, että pyöräilykypärä on edessä (poika oli pieni, joten kypärä peitti melkein koko kasvot) ja kypärä otettiin pois. Sitten kehotin Doraa antamaan pojalle suukon, ja niin poika sai kaksi ihanaa isoa lipaisua poskelleen. Ihailin isää, joka myhäili tyytyväisenä ilman mitään kauhua tms. Kun he olivat jo lähdössä, poika sanoi, että toivoisi vielä yhden suukon. Uudelleen siis kypärä pois päästä ja Doralle ohje "anna pojalle suukko". Poika saikin nyt oikein pusun suulle, niin kuin Dora minuakin aina suukottaa. Poika oli oikein ihastunut ja onneksi tämä passasi isällekin. :)

DSCN3793%20%282%29.jpg

Hyvää yötä, Jeesus myötä! Kiitos, kun kävit blogissani.

DSCN3740%20%282%29.jpg