Meillä oli tänään leotreffit Laajalahdessa. Mukana olivat Nana, Mosse, Mandy ja Manu ihmisineen (lisäkseni isäni, Hanna, Sami ja Susanne). Ilma oli hyvä (siis ei vesi- tai räntäsadetta), vaikka vähän koleaa olikin. Kuvat olivat tosi tummia ja suurin osa niistä oli suttuisia, mutta muutaman laitan tänne kuitenkin. Olen vaalentanut niitä todella paljon eli koirien värit eivät ole oikein luonnollisia. Halusin kuitenkin, että niistä näkyy muutakin kuin tummat hahmot.

Ensin koirat saivat riehua vapaana. Mandy ja Manu päättivät vähän leikkiä Nanan kanssa, joka ei ollut ajatuksesta ollenkaan mielissään. ;) "Apua, Mosse, auta minua!!" tuumii Nana, mutta Mosse vain katselee rauhallisena. Sehän rakastaa näitä pentuja! :)

2029149.jpg

2029152.jpg

"Yök...poikabasilleja!!" näyttää Mandy ajattelevan. Parempi mennä sivummalle Nanan  ja noiden ihmisten pariin. :D

2029160.jpg

Porukan miesväkeä... Manu ja Mosse. 

2029157.jpg

Mandy ja Manu painivat jälleen ihan niin kuin pikkupentuina ja Manun erityisäänetkin löytyivät säestämään painiottelua. *hih* Mosse seurasi hyväntahtoisesti vieressä ja "huolehti", että välillä pidettiin erätauko. :)

2029178.jpg

Vapaan leikin jälkeen pidimme pienen koulutustuokion. Se oli ihan mukavaa ja jatkossakin varmaan koitamme aina välillä pitää näitä tuokioita. Nana ei ole enää ontunut. Jalkaan on kasvanut joku patti, jota Nana oli nyrhinyt ja veri tuli siitä. Patti aristaa vähän, mutta ei vaikuta tulehtuneelta. Nyt Nana ei ole ollut siitä onneksi enää kiinnostunut. Eilen pidin siinä vielä sukkaa, mutta tänään se on ollut paljaana.

Kuulimme ja näimme paljon joutsenia. Laitan pari kuvaa tähän. Näitä kuvia en ole vaalentanut.

2029181.jpg

2029180.jpg

2029184.jpg