Tänään on kulunut ihanat kaksi vuotta siitä, kun Mosse muutti meille!! Olemme todella iloisia tästä hurmaavasta pojasta. Kiitos Anne ja Mike!!

Tänään meillä oli taas leokävely ja Mossekin oli mukana. Mossesta ja Mandysta tuli hyvät kaverit, ihan niin kuin olimme luulleetkin. Mosse ja Mandy leikkivät ihanasti yhdessä. Pääsipä Mandy oikein painimaankin Mossen kanssa. Sitten se ystävällisesti putsasi neulasia uuden ystävänsä turkista. Mandy keräsi itsekin turkkiinsa melkoisen määrän jäkälää retken aikana.

1696518.jpg

1696533.jpg

1696535.jpg

Minun Mosseni, näyttää Mandy tuumaavan. :)

1696538.jpg

Mandy vähän välillä väsähti, mutta tässä on hyvä levähtää Mosseen nojaillen. :D Vasemmalla näkyy Nana.

1696543.jpg

Nanankin lähelle Mandy pyrki ja hetkittäin tässä onnistuikin. ;)

1696560.jpg

Pikkuvaavin juomahetki. Kun kuvataan koiria, niin ihmisten päät saattavat jäädä kuvasta pois. ;) Kuvassa vasemmalta äitini, Mosse, Mandy, Sami, Mandyn Hanna ja Nana. Nana pysytteli suurimman osan ajasta tiiviisti Mandyn Hannan lähellä, koska sieltä taskusta tuli aivan ihanasti namuja!! :)

1696567.jpg

Hurmaava leokolmikko, Mandy, Mosse ja Nana. Sami auttaa Mandya pysymään mukana kuvassa. ;)

1696500.jpg

Täänään oli Nanan ja Mossen punnitus. Nanan paino oli ilahduttavasti 50,9 kg ja Mossen vähän yllättävästi vain 56,3 kg. No, ehkei se ole niin yllättävää, koska Mosse söi mökillä ollessaan tosi vähän. Nana on ilmeisesti seurannut blogeissa ja kotisivuilla käytävää bikinikeskustelua, koska sekin on nyt vaihtanut bikiniasuun. Karvaa on selässä niin vähän, että melkein iho näkyy. Täytyy vain uskoa, että se kasvaa takaisin. :)

Tein Nanalle eilen makkarajäljen. Se oli vähän huono idea, koska makkaranpaloihin oli tullut tunnin aikana muurahaisia. Nanahan ei niin kovasti välitä niistä matkan varrella olevista namuista (nyt nakinpalat), joten ei siitä loppujen lopuksi suurta harmia tullut. Herkkukätkö (nakkeja) löytyi hyvin ja oli mieluinen. Maa oli kostea ja maastossa oli paljon varpuja. Jälki meni myös yhden lenkkipolun yli. Polusta Nana selviytyi hyvin. Muuten mietin, että onkohan tämän tyylinen jälki Nanalle se paras, vai olisiko esimerkiksi verijälki parempi. Pitäisi varmaan päästä jollekin jälkikurssille!