Mosse ja vanhempani tulivat käymään Kokkolassa. He saapuivat viime yönä yhdentoista aikaan ja kävimme "iltakävelyllämme" heitä tervehtimässä. Mosse ja Nana olivat äärettömän iloisia tapaamisesta!! Niistä ei ole huomannut, että ne olisivat ikävöineet toisiaan, mutta nyt kyllä huomasi valtavan ilon. Mossen ilopomput olivat hurjan hauskaa katseltavaa.

1245786227_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mossella oli ollut mukavaa mökillä. Ilmat eivät oikein suosineet ihmisiä, mutta ehkä ne olivat Mossen mielestä ihan mukavat. Muutamaan kertaan, kun vanhempani ja Mosse olivat kävelyllä, ihmiset olivat pysäyttäneet autonsa ja pyytäneet saada taputtaa Mossea! :) Aika hauskaa. Pannussa sillä on jo vaki-ihailijajoukko, joka rientää palvelemaan sitä, kun vanhempani menevät sinne syömään. :)

Sitten vähän vähemmän ruusuisiin kokemuksiin. Kun vanhempani ja Mosse olivat käymässä tuttaviemme mökillä juhannuksena, Mosse meni hetkeksi kiertelemään paikkoja ja palasi yltäpäältä kakassa takaisin. Yöks!! Kakkaa oli paljon ja se oli (tähän iso yöks) ihmisen... Mosse joutui heti pesulle ja kyllä siinä olikin ollut kova peseminen! Mökillä ei luonnollisesti ollut suihkua. Hyvin se oli saatu puhtaaksi, mutta siitä huolimatta omalla mökillä tehtiin vielä uusi pesu, jotta kaikki saatiin varmasti pois. Tänään oli selvinnyt, että tuolla mökkialueella (Renko) on ollut joku ihmisporukka oikein tahallaan vahingonteossa ja kakannut mökkiläisten ruohonleikkureihin, ämpäreihin yms. Todella vinoutunut huumorintaju!! Kyseisiä häirikköjä ei ole vielä saatu kiinni.

Nanallakin oli kakkajuttu, tosin ihan tavallinen sellainen. Nana läähätti eilen koko alkuyön. Olin jo kovasti huolestunut siitä, koska vaikka kävimme pisulla, se sai juoda jne, niin olo ei helpottunut. Kun kysyin, mikä on, se heilutti häntäänsä kakkahädän kohdalla. Nälkä, pisu, jano eivät saaneet häntää liikkumaan. No, ei tullut kakka, vaikka kävimme ulkona muutamaan kertaan. Klo 1 yöllä otin Nanan autoon ja menimme Bolideniin. Kiersimme siellä sitten sen tavallisen lenkkimme ja tulihan se kakka lopulta. Ilma oli ihanan viileä ja linnut lauloivat tosi paljon. En tiedä, onko siellä satakieltä, mutta ihan sen laululta se kuulosti. Kun tulimme kotiin kahden aikaan, olimme väsyneitä ja nukuimme molemmat loppuyön hyvin. :)

1245787276_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään olimme Nanan kanssa Hanna ja Antin rakennuksella Kälviällä. Siellä oli tapahtunut todella paljon. Heille tulee kaunis talo!