Kiitos teille, jotka elätte mukana Nanan vaiheissa! Lämmittää sydäntä lukea kommenttejanne! Viime yönä meinasi olla surullinen tunnelma, kun Nanalle aloitettiin illalla antibiootit (Clavubactin 500/125 mg) suun kautta. Tuloksena oli kaksi oksennusta illalla ja neljä vielä aamuyön aikana. Aamulla annoin pahoinvointilääkkeen ohjeen mukaan ennen happosalpaajalääkettä. Soittelin sitten taas Miia-lääkärille. Tämän antibiootin voi murskata ja liottaa veteen. Tätä tietoa ei ollut apteekissa ja siksi annoin sen kokonaisena. Aamupäivällä ja nyt illalla antibiootti on mennyt muskattuna ja liotettuna, eikä Nana ainakaan vielä ole oksentanut!! Nana on saanut ihon alle pistetystä Synuloxista tosi ison reaktion niskaan nahan alle. Tämä on kuulemma yleinen reaktio Synuloxin pistämisen jälkeen. Niska näyttää ihan körmyniskalta, mutta onneksi se kuulemma laskee itsestään parin kuukauden aikana.

Nana on ollut aika iloinen lenkeillä ja haistellut innokkaasti kaikkea. Toinen lempipuuha on maata portin edessä kaikista hiekkaisimmassa kohdassa ihan litteänä, vaikka myös puhtaita viileitä paikkoja olisi tarjolla. Nana on myös äärettömän hellyyden kipeä ja hellyyttähän meillä kyllä piisaa.

Jospa kuitenkin laittaisin tänne myös otsikon mukaisia juttuja. Olin viime sunnuntaina Harrbådassa käymässä Nanan kanssa. Silloin se oli vielä ihan toipilas ja teimme vain pienen retken. Tässä teille muutama kuva iltatunnelmistamme.

Lopuksi vielä Nanan "ilmaveivi". Kyllähän tämä korvaversio vähän Mikael Granlundin kuuluisaa ilmaveiviä muistuttaa.  Pitäähän Nanankin juhlistaa Suomen miesten jääkiekon MM-voittoa.

Mukavaa viikonloppua kaikille!