En ole ennen edellistä postausta huomannut, että Nana hymyilisi kuvissa. Tänään se teki sen taas. Katsokaa, miten reipas hymy sillä on.

Reipas hymy ei kuitenkaan tänään auttanut. Nana on ollut limainen ja oksentanut monta kertaa illlan aikana. Tosi surullista! Annoin Nanalle ja Mosselle Stronghold-lääkityksen maanantaina, kun ajattelin, että ei ainakaan mahdollinen nenäpunkki pahentaisi Nanan limaista oloa. Enhän tiedä, että sillä olisi se, mutta senhän voi saada mistä vain. Helle vaivaa Nanaa, mutta ei se niin kuumissaan ole kuin mitä sen läähätyksestä voisi luulla. Olo vain taitaa olla surkea.

Tässä on tyypillinen näky, jos olen Pakkiksella yläkerrassa. Nana tuijottaa tiiviisti vessan ovea ja haukahtaa. Se luulee kai minun olevan siellä. Tänään sen ei ole tarvinut haukahdella. Minessa on taas yötä täällä, mutta hän nukkuu ylhäällä ja minä valvon Nanan kanssa alhaalla. Tästä taitaa tulla samanlainen yö kuin helatorstain vastainen yö oli. Onneksi Nana pääsee lääkäriin perjantaina.


Eilen Nanan vointi oli hyvä ja olimme Ilonalla juhlimassa montaa ihanaa asiaa, mm. Metten ja Madden valioitumista.

Juhla oli myös Wendy-pennun kotiutumisjuhla. Wendy on Varpun. Wendy leikkii leijonalla, jonka "leijonat" Nana ja Mosse antoivat Maddelle.

Kiitos juhlista Ilona ja Varpu!