Viikko on taas vierähtänyt. Nana ja minä olimme Ilonan, Madden, Madden pentujen ja Miisan kanssa viikko sitten lauantaina Harrbådassa. Meillä oli taas mukava kävelyretki. Kyllä noita pieniä tulee ikävä, kun ne muuttavat uusiin koteihin.

Nana piti juomahetken Pakkiksen pihassa ja meni sitten tuutimaan sohvalle. Tällä kuluneella viikolla ei maa olekaan sitten ollut valkoinen, vaan on ollut lämpöasteita.

Mosse ja vanhempani tulivat kotiin sunnuntai-iltana. Heillä oli ollut todella raskas viikko ja Mosse oli jaksanut sen upeasti monista automatkoista huolimatta. Kiitos Mosse-kulta! Raskas aika jatkuu yhä, mutta koska se ei liity koiriin, ei siitä sen enempää.

Mosse katselee mielellään arkkarin ikkunasta ulos. Tänään se sitten jossain vaiheessa päätti ottaa lepohetken ja laittoi päänsä "tyynylle". Joskus se seisoo ikkunassa pitäen etujalkojaan tuon jakkaran päällä. Pakkiksen lähellä on koulu ja päiväkoti, joten mieluista seuraamista riittää erityisesti aamuisin ja taas iltapäivisin koulujen/ päiväkotien päättyessä.

Nana ei meinannut heti alkaa syödä päiväateriaansa. Sanoin, että parempi syödä vaan, ettei Mosse syö sitä. Mosse tuli paikalle kuin käskettynä ja jopa alkoi Nana syödä. Sillä oli kyllä nälkä, mutta joskus on niin paljon mukavampi syödä vain herkut päältä ja odottaa, jos joku vaikka laittaisi niitä lisää. ;)

Ylimmäinen ruokailunvalvoja Mosse ja Nana, jolle alkoi kovastikin ruoka maittaa.

Huomenna olen menossa Nanan kanssa vierailulle Nivalaan. Laittelen siitä varmaan sitten alkuviikolla juttua blogiin. :)