Uusi viikko alkaa jälleen. Kiitos kaikille esirukoilijoille, jotka ovat menneellä viikolla  kantaneet meitä ja läheisiämme Isän sydämelle! Keskiviikkona olimme Helsingissä hautajaisissa. Vanhempani lähtivät sinne tiistaina ja minä sitten keskiviikkona klo 5.25 junalla. Tuhannesti kiitoksia naapurin Heidille, joka hoiti Nanaa ja Mossea keskiviikkona! Koirat jäivät aamupisutuksen jälkeen kotiin nukkumaan ja Heidi kävi niitä sitten ruokkimassa ja päästämässä pihalle. Koirat olivat saaneet paljon rapsutuksia, halauksia ja suukkoja päivän mittaan. :) Paluujunamme saapui Kokkolaan puoli yhdentoista jälkeen illalla.

Eilen vietimme Mossen syntymäpäiviä. Kiitos kaikille, jotka onnittelivat Mossea! Tänään Mossea on harjattu perusteellisesti. Se ei aina ole Mossesta niin mieluista, mutta kun äiti rapsuttaa Mossea ja vaikkapa syöttää sille herkkuluita, niin minä saan rauhassa hääriä harjan ja kamman kanssa turkin kimpussa. :D Kynsien leikkaaminen sujuu kyllä ihan helposti.

Tänään on satanut vettä. Lunta on vielä jäljellä, mutta se on oikeastaan ihan loskaa. Viikolla otin pari kuvaa Pakkiksen lumisessa pihassa. Mossella ja Nanalla oli vauhti päällä ja ne saivat juuri ja juuri väistettyä aitaa. ;)

Nana-luminenä, kaunottareni.

Mukavaa viikkoa kaikille lukijoillemme!!