Olen ollut viikon verran flunssassa, en tosin poissa töistä koko aikaa. Viikon aktiviteettina on ollut isäni, Mossen ja Nanan metsälenkkien lisäksi vain rauhallista kotiolemista. Tänään oli kuitenkin taasen leotreffipäivä. Mukana olivat lisäkseni Nana, Mosse, isäni, Mandy, Hanna, Sami.

Sami tervehtii Mosse-ystäväänsä. Mosse taitaa tietää, että se on Samille tärkeä. :) Nana on tyrkyllä seuraavaksi rapsutettavaksi.

2047408.jpg

Mandy ja Mosse kiitävät, minkä jaloistaan pääsevät. Välillä johtaa Mandy, välillä Mosse. Näiden kahden meno on kyllä huikeaa! Kuvaa siitä kovasta menemisestä en koskaan saa, kun kamera ei kerkiä mukaan. :D Tässä kuitenkin yksi näyte ystävien vauhdista. Huomioikaa, että kuuliaiset kansalaiset ovat toki sytyttäneet ajovalot. ;D

2047413.jpg

Jos ei juosta, niin peuhataan. Mosse on yleensä alimmaisena. :D Välillä ne menevät kuin väkkärät ympäri maassa. Nana seuraa touhua sivummalta. On tosi mukavaa, että Mossella on näin mahtava peuhukaveri! Nanakin kyllä peuhaa kotipihassa, mutta ei enää kovin pitkiä aikoja kerrallaan.

2047422.jpg

"Mamma hei, mulla on tärkeää asiaa!" puuskuttaa Nana.

2047410.jpg

"Mun mielestä tuo on jo rajua, saanko mä puuttua siihen?????" Nana kyselee.

2047424.jpg

"Hmm...mitäs tässsä nyt tapahtui...Voisko joku ottaa Mandyn pois mun selästäni?" pyytää Mosse. Hassu kuva. :)

2047425.jpg

Mosse löysi aivan ihanan hajun, siis omasta mielestään ihanan. Se piehtaroi siinä antaumuksellisesti ja sen se oli sitten näköinenkin! Tässä Mandy ja Mosse vielä haistelevat "ihanaa hajua". Onneksi se haju ei tullut meidän nenäämme. Joskushan nämä hajut ovat todella voimakkaita ja harvoin kovin miellyttäviä. ;)

2047446.jpg

Mandy ja Mosse saivat jään rikki. "Aaah!! Vettä!! Kyllä meillä olikin jo jano. Tässä vedessä on varmaan ne kaikki hivenaineetkin mukana. Vai oliko ne kivennäisaineita? Nyt mä muistan. Tää on varmaan sitä kivennäisvettä!!" ;D

2047445.jpg

Mandy, Nana ja Mosse. Mandy ihan myhäilee saatuaan pussattua taas välillä Nanaakin. :)  Kiitos taas mukavista treffeistä!

2047455.jpg