Kiitos kaikille Nanaa onnitelleille!! Jokaisesta viestistä ja kortista tuli niin hyvä mieli.  :)

Viime viikolla sain sähköpostin, joka ilahdutti minua kovasti. Hannes Lohen tutkimusryhmä pyysi kopiota Nanan kaihilausunnosta, koska he alkavat tutkia harmaakaihia. Nanastahan on annettu sinne geenipankkiin verinäyte ja tieto sen sairastamista sairauksista. Tuntuu hienolta, että Nana saa olla mukana auttamassa!

Lauantaiaamuna äiti, Mosse, Nana ja minä olimme Bolidenilla kävelyllä. Lenkkimme loppuvaiheessa tapasimme siellä yllättäen Mandyn, Hannan ja Samin. Mandy ryntäsi luoksemme huimaa vauhtia ja sitten alkoi ihana riehuminen! Edellisestä tapaamisesta on kulunut paljon aikaa, mutta yhä Mandy muisti käydä pussaamassa Nanaa ja Mossea "alamaisesti". Mosse inisi ja äänteli tuttuun tapaan. Mandyn ja Mossen meno oli mukavaa katseltavaa. Itselläkin on hauskaa, kun koirat nauttivat. :) Kamera oli valitettavasti kotona, kun aamu oli vähän sumuinen. Lenkin loppuvaiheessa taivas oli kyllä jo ihan kirkas ja päivä olikin sitten hienon aurinkoinen.

Olin Minessan ja Nanan kanssa iltapäivällä katsomassa Harrbådassa vielä olevia joutsenia. Tässä ne näkyvät Minessan ja Nanan takana.

Kävelimme lehmäaitauksen reunaa pitkin ihan kaislikon rantaan saakka. Nana joi halukkaasti "joutsenvettä", kuten Minessa sanoi.

Uimaan se ei kuitenkaan halunnut mennä, vaikka Minessa koitti sitä vähän sinne putatakin. Nana lähti nopsasti pois ihan rannasta. ;)

Kun lähdimme pois, Minessa oli väsynyt tuulisesta kävelystämme. Maastokin on aika haastava pienille jaloille. Autoon päästyämme hän pyysi ensin tuttia, sitten peittoa ja sen jälkeen hän paneutui nukkumaan Nanan viereen. Kun hän laski päänsä Nanan kyljen päälle, hän sanoi itsekseen: "Nanalla on paras karva, mitä koiralla on."  Nämä kaksi ovat kyllä tosi hyvät ystävät!

Tänään oli tarkoitus mennä Mandyn tontille yhdessä retkelle, mutta valitettavasti se peruuntui. Mosse makoili Pakkiksen pihassa ja kaihoten mietiskeli Mandya.

Illalla olimme Nanan kanssa Ilonan ja koirien luona. Kiitos tämän joulukauden ensimmäisistä joulutortuista! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Ensi sunnuntaina on jo ensimmäinen adventti!!