Juhlat... niitä ei koskaan ole liian paljon, kun saa juhlia ystävien kanssa! Tervetuloa synttäreilleni (oikeasti ne ovat vasta huomenna) näin kuvien välityksellä. Paikan päällä Pakkiksella juhlimassa olivat Nana, Mosse, vanhempani, Mandy, Hanna, Sami, Manu ja Susanne sekä Minessa ja Riikka, joka tuli meille hieman myöhemmin rippijuhlista ja sai heti juhlamekkonsa päälle toppapuvun. Ilma oli sangen viileä, vain 5 astetta lämmintä. Olimme kuitenkin päättäneet viettää synttärit ulkona, jotta leot saavat siinä samalla peuhata eli kaikki olivat pukeutuneet lämpimästi. Omppu perheineen ei valitettavasti päässyt paikalle sairauden takia. Pikaista paranemista heille!

1907113.jpg

Sami, Mandy, Mosse, Mandyn Hanna, Nana ja isäni.

1907132.jpg

Mosse ja Mandy, joka ilmeestään päätellen ihmettelee, mitä tapahtui. :D

1907135.jpg

Nana kerjää rapsutuksia Samilta. Mandy ja Mosse ovat taas vauhdissa. Näillä kahdella on aina hauskaa yhdessä.

1907140.jpg

Juhlapöytä ja kauniit lahjat. Kiitos ystävät!! Äitini varannut koirille herkkuja luunmalliseen rasiaan. :) Taustalla näkyy leoja ihanassa sekamelskassa.

1907144.jpg

Mandyn Hanna näyttää Mosselle ja Manulle äitini sisältä tuomaa Yalin pentukuvaa, joka on otettu ensimmäisenä yhteisenä iltanamme Hämeenlinnassa. Yalin kuva jäi pöytään ja oli tavallaan aika liikuttavaa, että Yali oli näin mukana juhlissamme. Taustalla näkyvät Nana ja Mandy.

1907192.jpg

Manu haluaa nuolla Mossen suupieliä aina, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. Hanna, Sami, Susanne ja vanhempani.

1907200.jpg

Mosse, Manu ja Mandy. Kolme leikkisää leoa. :)

1907147.jpg

Istuvat pojat ja seisovat tytöt eli Mosse ja Manu, äitini, Mandy ja Nana.

1907221.jpg

Minessa heräsi päiväunilta ja sai tutustua vaihteeksi vähän pienikokoisempiin leoihin. Mandy, Minessa ja Manu. Mandysta ja Manusta riitti Minessalla juttua vielä pitkään vieraiden lähdettyä. :)

1907149.jpg

Mosse, Manu, Minessa ja Mandy. Vielä mahtuisi riville muutama M-nimi. ;)

1907153.jpg

Manu mielipuuhassaan eli kurottamassa Mossen suupieliä kohti. ;) Mosse viilentää tassujaan sinkkipaljussa, jonne oli kertynyt sadevettä.

1907167.jpg

Mandy ja Nana, oma tyttöseni. Nanan piti välillä pitää vähän jöötä riehuville pikkuisille. Tässä kuvassa tosin katsellaan, josko vetoava katse tuottaisi namutuloksen.

1907161.jpg

Mosse, Susanne, Minessa, äitini, Nana, Manu, isäni, Sami, Riikka ja Mandy.

1907169.jpg

Olin ostanut koirille synttäritarjoiluksi herkkuluita. Jaoin herkkuja reippaan apulaiseni Minessan kanssa. Koirat vasemmalta Nana, Manu, Mandy ja Mosse.

1907174.jpg

Manu kehitti mainion tavan päästä pyytämään namuja. Toistuvasti se kiepautti itsensä pöydän alle näin. :D

1907185.jpg

Mosse ja ystävänsä Mandy.

1907240.jpg

Mosse saa Samilta halauksen. Seuraavilla treffeillä Mosse ei varmaan olekaan mukana koska suunnitelmissa on mökkireissu.

1907233.jpg

Tässä vielä saamani kauniit lahjat! Vasemmanpuoleisessa kortissa voitte nähdä osan Mandyn omatassuisesta allekirjoituksesta. :) Hanna oli muistanut minun sanoneen, että pidän sinisestä ja niinpä heidän Lokki Joonatan-lahjansa ja kukkansa menivät kauniisti sinisen sävyihin. Enkelipinssissä on tavattoman kaunis teksti. Kiitos vielä erikseen siitäkin! Toinen korttikin on omatekoinen. Sen on taiteillut Susanne. Olen ihaillut hänen blogissaan olevia kauniita kortteja ja nyt olen itsekin sellaisen iloinen omistaja. :) Kynttilät ovat Susannen koristamat. Avaamatta olevat lahjat ovat siskoltani Lauralta ja hänen perheeltään. 

1907321.jpg

Lisään tähän vielä nyt 15.9. pari kuvaa. Kun tulin töistä, vanhempani olivat järjestäneet minulle rapujuhlat!! Äiti oli kirjoittanut koirilta saamaani lahjaan niin kauniin korttitekstin, että minulta tuli melkein itku. Vanhempieni lahja ilahduttaa minua päivittäin, kun tiedän, että Pandan renkaat pitävät sadesäälläkin!! Ruusut ovat kenialaisia ja sillä on minulle erityinen merkitys, koska olen ollut siellä kaksi kertaa. Kiitos hienosta juhlahetkestä! :)

1910410.jpg

Illalla saimme Nanan kanssa Ilonan ja Madden synttärivierailulle. Sen seurauksena meilläkin on nyt niin muodikas tähtityyny. Kiitos myös viehättävästä kortista ja hyvästä seurasta!

1910425.jpg

Maddella oli juhlan kunniaksi vaaleanpunainen silkkirusetti kaulassa. :)

1910435.jpg