Kiitos teille, jotka olette muistaneet meitä surumme keskellä! Jokainen viesti on lämmittänyt sydäntäni. Viime viikko oli hirveän raskas. Torstaina piti olla pienen ristiäiset, mutta olikin ruumiinavaus.  :( Hautajaiset ovat maanantaina. Tilasin sydämenmuotoisen kranssin valkoisista kukista. Lisäksi tulee vaaleansininen nauha. Vien haudalle myös pienet vaaleansiniset tossut, jotka jäivät nyt ilman käyttäjää. :( Olisin toki voinut viedän ne vaikka kirpparille, mutta haluan nyt tehdä näin.

Sikainfluenssaa on Kokkolassa runsaasti. Samalla on liikkeellä myös muita kuumetauteja. Kummityttöni oli sairaana keskiviikkona ja sitten sairastui hänen äitinsä. Minessa on siis asunut luonani torstaista asti. Hyvin mahdumme 80 cm leveään vuoteeseeni nukkumaan. ;) Minessa on nyt käymässä äidillään, jolla on tietysti häntä kovin ikävä. Jos tarvetta on, hän tulee kuitenkin taas yöksi tänne. Torstaina pesimme Minessan kanssa Nanan kylpyammeessa. Minessa oli touhukas apuri.

Eilen oli sitten perusteellisen harjauksen vuoro. Kävin eilen illalla Minessan ja Nanan kävelyllä Bolidenillä. Lunta oli hieman, mutta vielä ei voinut tehdä lumiukkoja. Tänään se toive toteutui! Äitini, Minessa, Nana ja minä olimme aamukävelyllä Bolidenillä. Papa ja Mosse menivät oman reissunsa, niin Mosse sai kunnon liikuntaa. Meillä kävely meni oikeastaan lumiukkojen tekemiseksi. :) Koitin mennä Nanan kanssa vähän pidemmälle lenkille muiden rakentaessa lumiukkoja.

Nanan mielestä lauman koossapysyminen on kuitenkin tärkeämpää kuin lenkkeily. Se pysähteli vähän väliä katsomaan taakseen. Lopulta se päätti, että välimatkaa oli kertynyt liikaa ja kirmasi äitini ja Minessan luokse ja sitten taas minun luokseni. Se on aina tarkka siitä, että laumassa ei tule liian pitkiä välimatkoja.

Nana ja Mosse makoilivat ja nauttivat Pakkiksen pihassa lumesta, mm. sen syömisestä. ;)