879601.jpg

Kiitos kaikille myötätunnosta ja yhteydenotoista! Nanan silmä on nyt parempi. Tulehdus on selvästi rauhoittunut ja kuten kuvasta näkyy, leikattu oikea silmä on taas kokonaan auki. :) Lääkitys toki jatkuu vielä samanlaisena. Seuraava kontrolli on maanantaina ja silloin ehkä saan uutta tietoa jälkikaihista.

Tällä hetkellä lääkelista on seuraava:

Klo 7:  Oftan Dexa-Clora 1 tippa

           Voltaren Ophtha 1 tippa

           Pred forte 1 tippa

           Trusopt 1 tippa

            Synolux 2 tbl

            Rimadyl 1 tbl

Klo 15: Oftan Dexa-Clora 1 tippa

            Voltaren Ophtha 1 tippa

            Pred forte 1 tippa

            Trusopt 1 tippa

Klo 23: Oftan Dexa-Clora 1 tippa

            Voltaren Ophtha 1 tippa

            Pred forte 1 tippa

            Trusopt 1 tippa

             Synolux 2 tbl

             Rimadyl 1 tbl

Vaikka lääkkeiden määrää jouduttiin lisäämään viikonlopun "helpon ajan" jälkeen, on niiden antaminen yksinkertaista, koska antoaikoja on nyt vain kolmesti vuorokaudessa.

Varpulle ja muillekin kiinnostuneille tiedoksi, että Nanan silmään laitettu linssi on Acri.Lyc-linssi ja tulee samasta paikasta, josta ihmisten linssitkin. Koiran linssin vahvuus on kuitenkin huikea +41!!!

Nana kulkee kaulus kaulassaan ja herättää tietysti huomiota, koska leoillahan tuo kaulus on tosi iso. Kaksi ihmistä on kysynyt, onko koirani niin vihainen, että sillä on kaulus, ettei se pääse hyökkäämään...hmm... Moni on kyllä tiennyt kauluksen tarkoituksen ja tullut kyselemään, mitä Nanalle on sattunut ja sitten Nana on saanut rapsutuksia ja paranemistoivotuksia. :)