Maanantai, tiistai, keskiviikko... mitään ei ole ihmissynnärillä vielä saatu aikaan, mutta ensi maanantaina katsotaan taas tilannetta. Nyt pidetään muutama lepopäivä. Olen ollut päivät aamusta iltaan pääasiassa synnärillä ja yöt kotona, mutta Nana on ollut yötkin Pakkiksella mahdollista synnytyksen käynnistymistä ajatellen. Nyt olemme molemmat taas kotona. Ilma on ollut sateisen harmaa. Ehkä vauva syntyy mieluummin auringonpaisteeseen.  

Maanantaille olin varannut Mosselle ajan ranteiden röntgenkuvausta varten Kälviälle. Koska synnäritilanne oli vakaa, käväsin lääkärireissulla papan kanssa. Mosse rauhoitettiin lievästi kuvausta varten, koska vasen ranne aristi käännettäessä. Sieltä löytyi tulehdusreaktiota ja ranteeseen pistettiin kortisonia. Tämä viikko ulkoillaan maltillisesti ja sitten saa taas ulkoilla normaalisti, juoksua välttäen. Oikea ranne oli nyt rauhallinen. Kolmen viikon kuluttua katsotaan jatkot. Mosse on ravistellut päätään, mutta korvat olivat puhtaat. Ne katsottiin myös mikroskoopilla. Pari irtokarvaa siellä näkyi ja ne lääkäri otti pois. Silmätkin olivat siistit, siis niissä ei ollut rakkuloita tms.

Eilenkin tuli pieni tauko päivällä, jolloin kävin syömässä ja olin vähän aikaa Nanan kanssa. Kävin viemässä yhden rouvan kotiinsa ja saimme Nanan kanssa tavata hänen lampaitaan. Nana ei olekaan aiemmin tavannut lampaita. Ehkä käymme niitä vielä uudelleenkin tässä syksyn aikana tapaamassa.