Nana ja Mosse voivat hyvin. Jalkavaivat ovat takanapäin ainakin taas toistaiseksi. Ulkoilusta ne ovat nauttineet vanhempieni kanssa minun ollessani pakollisessa joululomaflunssassa. Mikäs opettaja se sellainen olisi, joka ei sairastaisi lomalla. ;) Tästä syystä koirista ei ole uusia kuvia, mutta ensi vuonna sitten taas! :D

Laitan muutamia kuvia joulukuvaelmastamme ja joulukodeistamme. Siskoni lasten kanssa valmistimme  joulukuvaelman vanhemmilleni, siskolleni ja hänen miehelleen. Joel ja Jakob olivat lammaspaimenina ja Linda oli enkeli.

Paimenet menivät enkelin ilmoituksen mukaan talliin, jossa he löysivät Marian (Clara) ja Jeesus-lapsen. Maria lauloi laulun Himlen i min famn.

"Vem har tänt den stjärnan som speglas i ditt öga? Vem tog mörkret bort i herdars blick din första natt? Vem har flätat kronan av strå omkring din panna? Vem har fört tre vise till vårt stall, min kära skatt? Är du en av tusen små? Är du han dom väntar på? Du mitt lilla skatt en ängel givit namn. Är det jordens dolda skatt jag fått skydda denna natt? Är det själva himlen som jag gungar i min famn?"

Tähden johdattamina tulivat paikalle kameleilla itämaan viisaat miehet, Joel ja Jakob. He toivat Jeesus-lapselle kultaa, suitsuketta ja mirhaa.

Pakkiksen joulukuusi.

Kuvia Nanan ja minun joulukodista.

 Tämän sydämen sain kummitytöltäni Lindalta.

Joulukuusi parvekkeella näyttää oikeasti ihanammalta, kun valaistus on erilainen. En saanut tähän kuvaan oikeaa tunnelmaa.

Kiitos kaikille blogiamme seuraaville kuluneesta vuodesta. Olen ollut iloinen jokaisesta kommentista, jonka olette tänne jättäneet. Ne kertovat minulle, että olette kiinnostuneita blogistamme ja kuulumisistamme. :)