Keskiviikkona meillä oli juhlapäivä. Tapasimme ensimmäisen kerran ystäviemme Millin ja Anskun koirapojat. Impala on vanhaenglanninbulldoggi ja Winston englanninbulldoggi. Molemmat olivat todella mukavia, kilttejä ja leikkisiä poikia. Olimme Nanan, Millin ja poikien kanssa Harrbådassa nauttimassa. Milli asuu perheineen Ruotsissa, joten seuraavaan tapaamiseen voi valitettavasti mennä aikaa.

Eilen Minessa, Nana ja minä olimme Hannan ja Mandyn kanssa mukavalla "retkellä" Mandyn tulevan talon tontilla. Siellä oli tapahtunut tosi paljon viime käyntimme jälkeen! Minessa ja Mandy leikkivät kepeillä. Nanahan ei kepeistä välitä, vaikka Minessa tarjosi niitä kyllä sillekin.

Tytöt kävivät laiturilla pariin otteeseen. Yhden kerran Nana kurkotti laiturilta ja yritti juoda vedestä, mutta raukka liukastui ja pulahtikin veteen jään läpi tuohon laiturin vasemmalle puolelle. Onneksi ilma oli kaunis ja aurinkoinen. Vähän se putoaminen kyllä hämmensi Nanaa. Aioimme tehdä vielä kävelyn järven rantapolulla. Mandy oli oman pulahtamisensa jälkeen niin energinen ja Nana taas ei, että päätimme tehdä kävelyn toisella kertaa. Olimmekin touhunneet tontilla jo reilusti tunnin verran. :) 

Tänään sataa vettä. Kävin Nanan kanssa eläinlääkärillä Kälviällä. Olin huomannut Nanalla vähän hammaskiveä ja halusin, että se poistetaan. Sitä oli sen verran vähän, että Nanaa ei tarvinut rauhoittaa. Hienosti se istui tutkimuspöydällä kainalossani ja antoi rapsuttaa hammaskiven pois. Samalla poistettiin ikeneen kasvanut ihoflisu. Se puudutettiin ja leikattiin pois. Sydänäänet olivat hyvät. Nanan nisä, jonka ympärillä kasvain on, on alkanut taas erittää. Erite on kellertävää, mutta ihan kirkasta eli sitä vain seurataan. Jo aiemminhan olemme tehneet päätöksen, että kasvainta ei poisteta leikkaamalla, koska se vaatisi hyvin suuren operaation.