Nyt on loma ja nautimme siitä näin aluksi Kokkolassa. Olemme olleet paljon vanhempieni pihalla, jossa on mukava puuhata kukkien yms. parissa ja Nanallakin on paljon varjopaikkoja. Oma kotini tulee tavattoman kuumaksi aamupäivisin, jos on aurinkoinen ilma. Nana onkin taas löytänyt ihanan kesäpiilon syreenien katveesta. ;) Kuulostaa tosi herttaiselta ja todellisuudessa tarkoittaa sitä, että se on suurentanut vanhaa kuoppaa lautapinon alla ja vetänyt pressua katoksi! :D Tässä Nana on enemmän esillä, kun se vähän häiriytyi kuvaamisesta. Nana on kyllä todella likainen ja pölyinen aina tultuaan kolostaan. No, ei hätää, vesikupissa ne kasvot mukavasti puhdistuvat. ;)

1615208.jpg

1615211.jpg

Olen tehnyt Nanalle kaksi kertaa jäljen. Maanantaina jälki oli vain 15 m ja tunnin vanha. Nana kulki hienosti, vaikka ei ihan kaikkia namuja noukkinutkaan. Tänään tein pitemmän jäljen ja se oli sunnilleen 1 1/2 tuntia vanha. Tein emämunauksen ja syötin Nanan ennen jäljelle menoa. Tein jäljen aamulenkillä ja kävimme etsimässä sen kun aamuruoka oli syöty ja olimme menossa vanhempieni kotiin. No, aika hyvin Nana silti sitä kulki, mutta esimerkiksi lopussa olevasta namukasasta Nana meni ensin ohi. Ensi kerralla mennään jäljelle nälkäisenä!!

1615219.jpg

1615222.jpg

Nanan punnitus oli maanantaina ja painoa oli kertynyt vihdoinkin se kauan toivomani määrä eli 50,9 kg!! Olen toivonut tuota 51 kg, jotta ei tarvitsisi olla koko ajan varpaillaan painon kanssa. Nyt se kestää hellepäivien huonomman ruokahalun ilman, että kokonaan taas romahtaa. Eilen olisi ollut vesijumppa, mutta se peruuntui ja aika on vaihdettu perjantaiksi. Tänään menemme ehkä katselemaan agilitykisoja, jotka ovat tässä lähikentällä.