Tässä on pari kuvaa Nanasta ja Mossesta. Otin kuvat näistä ystävyksistä eilen, ystävänpäivänä. Mosse ja Nana kuiskuttelivat toisilleen salaisuuksia.

Sitten ne leikkivät riemukkaasti ja riehakkaasti.

Pieni poseeraus leikin lomassa. Tästä olisin saanut ihanan ystävänpäiväkortin. Tuohon kasvojen ympärille olisin vaikka voinut laittaa sellaisen sydämen, jonka olin kortissa laittanut lumeen.

Pakkiksen pihalle ei aurinko näin talvella juuri yllä paistamaan. Tässä kuitenkin tulee vähän aurinkoa tuolta vasemmalta. Nanan värit passaavat tässä kuvassa kivasti tuohon lyhteeseen, jota näkyy hieman.

Tänään Nana ja minä olimme Madden, Dannen, Bean, Metten ja Ilonan kanssa illalla jäällä kävelemässä. Mette täytti eilen yhden vuoden!

Jäällä oli kaunista! Ilma oli kirkkaampi, kun lähdimme kävelemään, mutta pian nousi sumua, joka pehmensi kaiken ympärillämme.

Näin huuruun menivät Nanan kasvot. Älkää antako noiden silmien häiritä. Vasenhan on sokea ja oikeassa on niitä kiinnikkeitä (Huomatkaa, että silmän kirkas osa on sydämen muotoinen!) eli siksi ne ovat tuon näköiset. Kuitenkin Nanan kasvot ovat minulle kauneimmat ja rakkaimmat!

Nanan oli ihan hyvä kävellä tuolla lumisella osuudella. Kun tuli paljasta jäätä, jota oli onneksi vain tosi pieni pätkä, menimme lumen kautta, koska Nanan jalat eivät pitäneet jäällä. Voimille näytti ottavan tuo kävelylenkki muutenkin, koska Nana meni kotiin tultuamme suoraan nukkumaan ja nukkui kotona 1 1/2 tuntia ennen kuin se halusi juoda tai syödä! Yleensä se haluaa heti juoda ja ottaa jonkun pienen herkun. Herkun kanssa aherrettuaan se sitten hetken päästä ottaa ruokaa.