Kyllä tämä meidän Mosse-poika on oikea vilperi!! Monta mukavaa ja huvittavaa hetkeä hänen kanssaan saa viettää, tietysti kaikkien hellien pusuhetkien lisäksi. Isäni ja Mosse olivat tänään iltakävelyllä. He olivat siinä sitten jutelleet ystävyydestään ja siitä, että ovat aina yhdessä. Elämänsä loppuun asti. Kotiin tulessa Mosse oli jäänyt ulos syömään. Liekö sitten juttuhetki tullut mieleen vaiko vain ikävä alkoi vaivata...Mosse oivalsi avoimen ikkunan ja mitä muuta sitten enää tarvittiikaan kuin hiukan kiipeilyä ja ponnistus...

821570.jpg

Mosse lennähti avoimesta ikkunasta sisään!! *hih* Onneksi hän ei satuttanut itseään. Tuoli kyllä kaatui, mutta mitään vahinkoa ei tapahtunut. Tällainen on Mosse-poika! :)

821572.jpg

Tänään illalla pihassamme oli iso siili. Ei sellainen pikkuinen piikkipallo, vaan oikein kunnon kokoinen.

821573.jpg

Siili piti tietysti hirmuista tuhinaa ja naksutteli, kun sitä lähestyi. Siksipä otimme koirat sisään siksi aikaa, että siili lähti pihasta rauhassa. Säästyivät sekä siili että koirat turhalta stressiltä. :)

821574.jpg

Laitan tähän lopuksi Mossesta eilen ottamani kuvan. Täällä oli tavattoman helteistä ja painostavaa. Mosse etsi varjoa kopin telteriltä. Kukat eivät haitanneet yhtään. Kyllähän niiden taaksen ihan hyvin mahtui. :) Ja oikeastihan tämä tietenkin on koirien koppi, ei kukkien. ;) Kukat oli nostettu telterille suojaan alkavalta rankkasateelta.

821244.jpg