Ihana, suloinen, lämmin kesä on täällä. Saamme varmasti vielä kylmiä tuulia ja vesisadetta, mutta tämä kulunut viikonloppu on ollut lämmön puolesta kuin keskikesällä. Kukat ovat puhjenneet, viimeisimpänä huomasin tänään lemmikeiden puhjenneen Pakkiksen pihassa. Pääskyset lentelevät, koivuissa on jo kunnolliset lehdet hiirinkorvien sijaan ja vaahtera kukkii. Tässä kuvassa on vielä kevätkukkia.

010-normal.jpg

Olen ollut Mossen kanssa Pakkiksella perjantaista asti, koska vanhempani ovat käymässä Kuopiossa. He palaavat kotiin huomenna. Mossea ei oteta turhaan ajelulle, jos asia voidaan hoitaa toisin. Komean ja ihanan Enzon menehtyminen lämpöhalvaukseen kaksi vuotta sitten on jättänyt niin kovan muiston, että kuuma keli ihanuudestaan huolimatta herättää myös pelon. (http://www.leolauma.blogspot.fi/2011/07/enzo-in-memoriam.html) Uskon, että moni leon omistaja jakaa tämän pelon kanssani.

051-normal.jpg

050-normal.jpg

Meidän päivämme sujuvat kuten vanhenevan koiran kanssa elämä sujuu. Ruokaa, kävelyitä, kilpparilääkkeet ajallaan, turkinhoitoa, hellimistä ja rakkautta. Paljon, paljon rakkautta. Välillä Rimadyliä ontumisiin ja sitten taas ontumatonta aikaa.

001-normal.jpg

Osa leoblogeista on siirtynyt facebookiin. En ihmettele sitä, koska se on ilmeisen helppo tapa pitää yhteyttä ihmisiin. Valitettavasti vain en pääse heidän kuulumisiaan kommentoimaan. On silti mukavaa, että osa heistä piipahtaa täällä! Vaikka meillä ei sen kummempia uutisia olekaan, niin jätäthän viestin täällä käydessäsi. Kiitos! :-)