Olin perjantain ja lauantain Pakkiksella, kun vanhempani kävivät Hämeenlinnassa. Nukuin alakerrassa sohvalla ollakseni lähellä Nanaa ja Mossea. Oli niin ihana herätä lauantaina siihen, kun kaksi pehmeää päätä oli ihan lähellä ja kielet nuolivat minkä kerkisivät. :) Mossen kanssa ulkoilimme vain omassa pihassa. Mosse leikki vainukoiraa ja vahti pihaa, että Nana sai rauhassa paneutua lumen syömiseen. ;)

2106478.jpg

2106479.jpg

2106484.jpg

Olin perjantaina Nanan kanssa treffaamassa Omppua ja Sirpaa Halkokarilla. Tytöt saivat tavata taas pitkästä aikaa. Kyllä Omppu oli kasvanut! Tyttö oli reipas ja iloinen. Kuvat eivät oikein onnistuneet, kun oli niin pimeää, mutta tässä kuitenkin yksi kuva Omppu Orvokista.

2106511.jpg

Tänään Nana ja minä olimme Mandyn ja Hannan kanssa ulkoilemassa. Lunta tuli koko ajan ja oli oikeastaan aika ihana ilma. Nyt lumisade on muuttunut vesisateeksi. Mandy näytti Nanalle tietä... tule vain reippaasti Nana!

2106525.jpg

Nana ja Mandy peuhasivat rinteessä ja tässä mennään Nanan johdolla tutkimaan metsää.

2106539.jpg

Huhuu... pellolla viilettää täysillä pystykorvainen leotyttö Mandy!

2106550.jpg

Nana-nappisilmä. :)

2106556.jpg

Kiitos Hannalle ja Mandystä hyvästä seurasta sekä lenkillä että luonanne teellä!

Hyvää ensimmäistä adventtisunnuntaita kaikille lukijoillemme!! "Nyt sytytämme kynttilän, se liekkiin leimahtaa. Me odotamme Jeesusta, seimessä nukkuvaa."