Huomenna alkaa kevät, koska on maaliskuun ensimmäinen päivä! Avataan siis portti ja katsotaan, mitä toisella puolella on...

Sieltä löytyy ihan selviä keväänmerkkejä: silmuja ja vesipisaroita!

Hetki sitten jääpuikot olivat vielä komeita ja pakkaspäivänä paistoi hieno aurinko. Nämä kuvat eivät ole meidän kotitalostamme.

Harakat olivat kovin keväisellä mielellä. Variksetkin vaakkuvat jo kevätäänellään.

Tänään saimme ihailla tilhiparvea Pakkiksen omenapuussa. Kauan ne eivät viihtyneet, koska ne ovat jo syöneet kaikki pihamme pihlajanmarjat.

Nana ja Mosse olivat pihassa nauttimassa uudesta lumesta. Ketä muuta tämä uusi lumi jaksaa vielä ilahduttaa? On ollut kuitenkin mahtavaa nauttia näin runsaslumisesta talvesta. Saapa nähdä, millaiset kevätsäät me saamme. Onko luvassa hidas ja maltillinen sulaminen vai kahlaammeko useaan otteeseen nilkkoja myöten loskassa?

Nautinnollista! Mosse piehtaroi.

Nana ja Mosse peuhasivat ihanasti ja iloisesti. Nanan korva on nyt parempi, vaikkei se olekaan vielä tyhjä. Rimadylinkin lopetin parin päivän jälkeen. Korva tuli mieleeni tästä kuvasta, kun Mosse näyttää siltä kuin nappaisi siitä kiinni.

Hei, älä nyt vielä leikkiä lopeta, näyttää Mosse sanovan.

Nana ei kuitenkaan millään ehdi enää leikkiä, kun sen pitää kaivaa päänsä lumeen. Nana on oikea lumen suursyöjä. Mosse kuuntelee, jos kadulla vaikka kulkisi joku vahdittava.

Kävin kuuntelemassa aidan vieressä, mutta ei siellä ketään ollut, toteaa komea Mossemme.

Hiphei, mä kiipeän kukkulalle... ja sinne loikkaa Mosse. Nana jatkaa lumen syömistä. Sen masu on kestänyt ihan mukavasti nämä säännölliset lumiateriat.

Kukkulan kuningas Mosse.

Tässä kuvassa pihan lumimäärä näkyy hyvin. Mosse laittoi maate kukkulalle ja sitten sen olikin aika tulla sisään rasvattavaksi. Nanan pää näkyy hieman tuolla toisen kukkulan juurella.

Eilen Nana ja minä olimme metsälenkillä Ilonan ja kingcallejen (Madde ja pentunsa Bea, Danne ja Magnus) kanssa. Nana keräsi kauniit lumipallot sukkiinsa. Maddella oli myös aivan valtaisat lumipallot helmoissaan!

Leomaailmasta kuuluu taas suru-uutisia. Eilen kuoli 4 1/2-vuotias poika ja tänään 2-vuotias tyttö. Lämmin osanotto ja voimia molemmille perheille!