Tänään oli mukava päivä. Olimme aamupäivällä koko perhe yhdessä metsässä. Sen jälkeen siivosin joulun pois kotoani. Se oli vähän haikeaa, koska joulukoti on aina niin viihtyisä ja kaunis. Nanan tassukarvat ja kynnet on taas lyhennetty mahdollisimman lyhyiksi. Portaiden käveleminen on sujunut nyt hyvin, aivan ilman kompurointia. Tassusuihke on kuitenkin varmuuden vuoksi käyttövalmiina eteisessä. Sitä ei ole enää vähään aikaa tarvittu. Tässä pari kuvaa Nanastani tänään metsässä.

Mossen nivelruoka tuli, mutta emme aloittaneetkaan sitä sille. Päätimme antaa nivelaineet erikseen ja antaa Mossen jatkaa sille hyvin sopivalla "barfilla". Mosse ja Nana syövät molemmat hainrusto/nivelsimpukkavalmistetta. Nyt olen tilannut Lyprofleksia, josta moni on saanut hyviä tuloksia. Toivottavasti tällä saadaan Mossen ajoittainen ontuminen ja jäykkyys pois! Nanakin saa sitä kokeilla. Saamme valmistetta ensi viikolla. Molemmat koirat olivat joulun jälkeen viikon Rimadyl-kuurilla ja nyt olemme käyneet pari kertaa hieronnassa. Seuraavakin aika on jo tilattu. :) Tässä kaksi tämänpäiväistä kuvaa Mossesta.

Tämä uudistunut vuodatus.net on aika ärsyttävä. Tätä on ollut ennen tavattoman helppo käyttää, mutta uudistukset eivät ole minun mielestäni oikein onnistuneet. Erityisen tylsä uudistus on se, että kuvat näkyvät ennen latautumistaan rumina mustina neliöinä. Vali, vali... Hienoa, että tällainen ilmainen palvelu kuitenkin on! Enkä ole vaihtamassa blogiani täältä pois. Kunhan harmittaa. ;)