Ooosoolemiiiooo..... Vähän vaikeaa on Mossen laulaa tässä asennossa, vaikka yritystä on kovasti.  ;)

1554568.jpg

Parempi vain tyytyä hymyilemään iloisesti. :) Molemmat koirat ovat nauttineet piehtaroinnista. Maa on kuiva ja pölyinen eli sisään tullessa pölähtää mukavasti. Mosse ja Nana antoivatkin äidille siivoushärpäkkeen äitienpäivälahjaksi. ;) No, ei se toki ollut ainoa äitienpäivälahja.

1554571.jpg

Nanalla oli tänään "treenipäivä". Altaaseen laitettiin vähemmän vettä kuin ennen eli treeni oli raskaampaa. Nana käveli ensin 5 1/2 minuuttia ja sitten pidettiin muutaman minuutin tauko. Sen jälkeen Nana käveli 7 1/2 minuuttia eli yhteensä 13 minuuttia. Nanasta huomasi selvästi, että käveleminen oli tällä kertaa raskaampaa. Kotona uni maittoi. Kannuksessa meinasi muuten ensin tulla pieni mietintä, kun altaan hissi oli rikki. Reippaat naiset, eläinlääkäri Pirkko Lahtinen ja Jonna, nostivat Nanan ylös. Onneksi Nana on luottavainen tyttö, eikä alkanut rimpuilla.

Tässä Nana tankkaa treenin jälkeiset päiväunet nukuttuaan taas uusia voimia. Nanan paino tuntuu aika sopivalta nyt. Katsotaan, mitä vaaka näyttää tällä viikolla ja sitten aletaan harjoitella painon ylläpitämistä.

1554587.jpg