Olen kokeillut Mosselle muutaman kerran flexiä metsäkävelyllä. Se on toiminut hyvin. Mosse saa enemmän liikkumatilaa, vaikka se ei olekaan irti. Tuo on Nanan flexi, jota sen kanssa ei tullut käytettyä. Ostin sen nimenomaan metsäkävelyitä varten, mutta Nana ei liikkunut minnekään luotani, koska flexin veto tuntuu vähän koirallakin, kun se etenee. Pikkuiseni oli niin herkkis. Nana saikin sitten liikkua kokonaan vapaana metsässä ja se toimi hyvin. Koska tuo flexi on painorajaan nähden liian "heikko", meillä oli mukana myös Mossen oma talutin, jota olisimme tarvittaessa voineet käyttää.

Minessa oli mukanamme ulkoiluttamassa Mossea pääsiäisen aikaan. Näiden kahden menoa on kiva seurata. Mosse intoutui oikein kovaan juoksuun pientä mäkeä ylös ja alas. Ihanaa, kun se saa nauttia nyt näinkin!

Kävimme muutamia kertoja Harrbådassa katsomassa joutsenia. Eilen meillä oli eväätkin mukana. Harrbådassa oli sekä laulu- että kyhmyjoutsenia. Minä pidän enemmän laulujoutsenista, koska koen kyhmyjoutsenet ärtyisemmiksi.

Oikein hyvää viikon jatkoa kaikille teille, jotka täällä pistäydytte!!