Olimme tiistaina Oulussa katsomassa serkkuni uutta vauvaa. Kyllä oli ihana pikkuinen! Päivä oli kuitenkin pitkä ja koirille aika tylsä. Kotimatkalla Mosse oli sitten jo sitä mieltä, että se ei enää minkään koiraverkon takana suostu olemaan. :D Niinpä pikkuherra lepuutti sitten päätään takapenkin selkänojaa vasten. Koiraverkko laitettiin kuitenkin takaisin turvallisuussyistä.

1990226.jpg

"Miksi mä en saanut olla noin?? Siinä oli tosi hyvä levätä!" tuumaa Mosse.

1990234.jpg

Tänään olisi ollut Nanan nisäkasvainleikkausaika. Kävimme eilen leikkausarviossa ja siinä päätettiin,että Nanaa ei leikata. Lääkäri sanoi huolellisen tutkimisen jälkeen, että alue on niin epämääräinen, että yksittäisiä kasvaimia ei voisi leikata, vaan jouduttaisiin tekemään lohkopoisto (jos nyt muistan termin oikein). Se tarkoittaisi koko mahan avaamista eli lähes 40 cm pitkää haavaa. Hän sanoi, että Nana on niin hoikka, että haavan paraneminen voisi olla vaikeaa, koska Nanalla ei ole "läskiä", joka täyttäisi poistosta tulevan tilan. Niinpä olisi vaara, että tila täyttyy nesteellä ja haavan paraneminen vaikeutuisi. Vaikka joukossa on varmasti pahanlaatuisia kasvaimia ja vaikka ne nyt sitten jäävät elämään omaa elämäänsä Nanassa, olen sitä mieltä, että leikkaamatta jättäminen oli hyvä ratkaisu. Tuollaisen haavan kanssa eläminen ei ole mukavaa eikä kivutonta. Lääkäri olisi Nanan kyllä leikannut, jos olisin sitä ehdottomasti vaatinut, mutta yhdessä päädyimme tähän ratkaisuun. Tilannetta siis seurataan ja jatkossa tehdään uusia päätöksiä, jos tarvetta on. Tällä hetkellä kasvaimet eivät vaivaa Nanaa ja Nana on reipas ja iloinen tyttö. Nanan sydänkin kuunneltiin. Rytmi oli hyvä, eikä sieltä kuulunut sivuääniä.

1990260.jpg

Sydän rakkaimmalleni, omalle Lempileijonalleni! <3

1990266.jpg

Olimme eilen illalla Sannanrannalla leotreffaamassa. Mukana olivat Nana, Mosse, Mandy ja Manu. :) Mosse ja Mandy leikkivät!

1990274.jpg

"Hmm, mikäs tämä haju on", tuumailee Manu. Mandy jatkaa jo matkaansa.

1990276.jpg

Tänään olimme harjoittelemassa Mandyn kanssa tulevaa näyttelyä varten. Nätisti Mandy juoksi ja seisoi, hieno tyttö. Sitten menimme Sannanrannalle ja Sami teki Nanalle jäljen. Olin pakannut jälkirepun huolellisesti ja jättänyt sen kotiin. :( No, Sami sai jäljen kuitenkin merkittyä ja tehtyä, vaikka nyt sitten ei ollut askelissa makupaloja. Palkkana oli rouhetikkuja, joita minulla oli mukana "metsäeväänä". Välillä Nana olisi halunnut kulkea jäljen vieressä, välillä edettiin ihan jäljellä. Viimeiset kolme metriä Nana meni nenä ylhäällä ilmavainulla (tämä toki ei ole toivottavaa) ja löysi Samin kuusen alta.

Sirpa, Eerik ja Omppu haettiin myös metsään ja meillä oli mukavat treffit, vaikka kaikki eivät olleetkaan paikalla. Tässä menevät peräkkäin Mandy ja Omppu.

1990301.jpg

Mosse kävi tänään lääkärissä näyttämässä korviaan. Onneksi niissä ei ollut mitään tulehdusta. :)