"Nyt loistaa kolmas kynttilä, niin kirkas, kutsuva. Oi kohta meille kuningas, jo syntyy tallissa." virsi 13:3

017-normal.jpg

Adventtiaika on kulunut kuin siivillä. Joulukortit on lähetetty ja Mosse oli kovasti avulias, kun teimme niitä. Se olisi mielellään auttanut edes kuorien kiinni liimaamisessa. On kiva puuhailla joulujuttuja yhdessä, kun Mossen tasainen hengitys kuuluu taustalla.

011-normal.jpg

Vanhempieni Hämeenlinnan reissun aikana tiistaina, Mosse oli ollut yläkerrassa, kun minä olin töissä. Kiitos Jumalalle, että se oli päässyt ehjänä alas takaisin. Ennenhän se kulki portaita vapaasti miten halusi, mutta jalkaleikkauksen jälkeen portaat on estetty portilla. Mosse oli ottanut portin pois tai mahdollisesti portti oli vahingossa irronnut, kun Mosse oli noussut seisomaan sen vieressä, enkä ollut laittanut siihen tukinauhaa. Mosse oli siis mennyt yläkertaan. Se oli laittanut rappuihin valot päälle! Sitten se oli makoillut kaikissa suosikkipaikoissaan yläkerrassa. Sillä oli varmasti ollut oikein mukava päivä.

Kaunis lumipeite suli pois ennen Seija-myrskyä. Vettä satoi todella paljon. Nyt maa on taas jäässä, mutta lunta on vain ohut harso siellä täällä. Tämä kuva on otettu lumikauden aikana.

035-normal.jpg

Tosi paljon kiitos kommentoinnista ja hyvää kolmatta adventtia!