Mökkielämä on ihanaa ja aika kuluu kuin siivillä! Meitä on mökillä koko perhe eli 5 lasta, 7 aikuista ja tietysti Nana ja Mosse. Olemme olleet ulkona lähes koko ajan. Ilma on ollut keskiviikosta alkaen ihan huiman aurinkoinen. Lämpöä kuvaa hyvin se, että Nana ja lapset olivat lauantaina vielä illalla kymmenen jälkeen viilennysuinnilla! Olemme nauttineet yhdessä olemisesta, nimipäivien vietosta, mansikoista, tietysti uimisesta ja auringosta, nuotioilloista, kanttarelliretkistä, soutelusta, onkimisesta, kuumailmapallotapahtumasta jne. Laitan tähän teille muutamia kuvamuistoja koirista kuluneelta ajalta. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Tuolla autolla tultiin ja on tosi mukavaa olla mökillä, tuumaa Nana. Nana on tänä vuonna melko tiiviisti kanssani. Aamulla se odottaa mökkini ulkopuolella tai haluaa jo yöllä nukkumaan mökkiin kanssani. Päivisin tehdään kaikenlaisia mökkitouhuja yhdessä ja uidaan. Välillä Mosse ja Nana intoutuvat leikkimää keskenään. Paljon molemmat koirat toki myös makoilevat lempipaikoillaan keittiön rapuilla tai siinä lähistöllä.

 

1771272.jpg

 

Tässä on Mosse viilentymässä kävelylenkin jälkeen. Voi, miten mukava onkaan seisoskella vedessä ja antaa veden viilentää.

 

1771278.jpg 

 

Nanakin nauttii niin uimisesta kuin vain vedessä kahlailustakin.

 

1771290.jpg 

 

Tässä Nana on tulossa ylös ja ravistelee varmuuden vuoksi jo vedessä. ;) Meillä on ollut Nanan kanssa tosi hyviä uintitreenejä. Olen pitänyt Nanasta kiinni ja se on uinut reippaasti 10-15 minuuttia kerrallaan.

 

1771296.jpg 

 

Nana menee mielellään uinnin jälkeen hiekkakoloon tikapuiden taakse. Välillä ollaan siis näin likaisia...

 

1771305.jpg 

 

... ja välillä söpöstellään kissankellojen kanssa samassa kuvassa.

 

1771311.jpg 

 

Mosse vahtii järvellä olijoita. Sen silmiltä ei kyllä juuri mikään jää huomaamatta. Puhuimmekin tyttöjen kanssa siitä, miten turvallista täällä on olla, kun kaksi vahtia partioi jatkuvasti pihassa.

 

1771318.jpg 

 

Täällä on paljon muutakin vahdittavaa! Aamuaurinko...

 

1771334.jpg 

 

telttailijat...

 

1771339.jpg 

 

nuotio...

 

1771344.jpg 

 

ja tyhjä voipurkki, jonka Mosse ilokseen sai nuolla puhtaaksi! Nam! Tämä kuva on Lindan ottama.

 

1771350.jpg 

 

Tässä Mosse kurkistelee heinikosta. :) Alussa oli sellainenkin vahtimisen paikka, kun alkukesänä käyttämättömänä olleeseen kukkapenkkiin oltiin istuttamassa kukkia. Kovasti ihmettelimme, kun Mosse kävi kaivamassa aina saman kukan ylös. Syy oli Mossen luukätkö! *hih* Kun Mosse sitten päätti ottaa luunsa ja viedä sen muualle talteen, kukkapenkki sai olla rauhassa.

 

1771369.jpg 

 

Nana on innokas "kalamies". Ravustuksen alkamispuuhiinkin Nana osallistui mielellään. Voi että, miten hyvältä pyydykset tuoksuivat, kun niihin oli laitettu ongella saatuja pikkukaloja. Nam, nam!

 

1771363.jpg

 

 

Olimme Nanan kanssa perjantaina Tampereella Sanna-lääkärin luona. Nanan silmät olivat molemmat hyvässä kunnossa ja Voltaren Ophtha- tippahoitoa jatketaan nyt kerran päivässä leikattuun silmään. Sanna oli tosi iloinen Nanan ulkonäöstä ja kunnosta. Sanna sanoi, että Nana näyttää ihan nuortuneen. :) Nanan paino oli nyt 51,2 kg. Kirjuri sanoi, että onkohan hän kirjoittanut viimeksi väärän painon, kun täällä lukee 44,6 kg. Ei se ollut väärä lukema, mutta onneksi nyt ollaan näin hyvissä lukemissa! Nanan sydän kuunneltiin perusteellisesti, eikä siellä kyllä nyt kuulunut mitään sivuääntä. Hienoa!! :) Ilmeisesti se aiemmin Kannuksessa kuulunut sivuääni oli vain sen hetken juttu, joka saattoi johtua vaikkapa jännittämisestä. Näytin Nanan yhtä pattia ja yhtä outoa luomea. Nämä olivat molemmat sellaisia, joista ei voinut katsomisen perusteella olla varma, että ovatko ne hyvänlaatuisia. Niitä ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa poisteta.