On loman viimeinen ilta. On ollut erilainen loma kuin odotin, mutta ihan hyvä loma silti. Eilen Minessa tuli yökylään. Hänellä oli ollut Nanaa kovasti ikävä ja Nana suostui lempeästi Minessan tiukkaan syleilyyn. Illalla oli jo ihan pimeää, kun kävimme Nanan metsässä, mutta tänään menimme aamupäivällä ennen pyhäkoulua Bolideniin. Tapasimme siellä papan ja Mossen. Lunta on yhä maassa! Saapa nähdä, miten kauan se pysyy. Lumen väri on valkoinen, kaikkihan sen tietävät. Vai onko sittenkään? Tässä poseeraa Mosse aamupäivän valossa hieman violetilla lumella.

Äiti, Mosse, Nana ja minä olimme iltapäivällä Bolidenillä. Nanasta ottamassani kuvassa näkyy, miten erilainen valaistus silloin oli. Lumi oli ihan sinistä.

Kävimme samalla reissulla kävelyllä polulla, jossa kävelimme usein Yalin ja Nanan kanssa. Polku lähtee Sannanrannantien risteyksestä. Mossella ja Nanalla oli paljon uusia hajuja haisteltavaksi. Varsinkin Mosse oli aivan innoissaan. Metsässä oli kaunista, kun aurinko väritti kaiken ihan keväiseksi. Oli kuin olisimme olleet kävelyllä maaliskuussa, vaikka silloin toki on enemmän lunta.

Tässä paikassa otin aikoinaan Yalista "metsän kuningas" -kuvat. Nyt otin siinä Mossesta pari pääkuvaa. Aurinko tuli ja kultasi kultapoikamme hienosti!

Mukavaa viikkoa lukijoillemme ja kiitos teille, jotka jätätte tänne kommentteja!! Niitä on aina ilo lukea.