Juhlat ovat kivoja, mutta hyvä arki on kuitenkin se, joka on mieluisinta. Kun arki pelaa, voi juhlistakin nauttia. Kuvassa Minessa syöttää Mosselle kanankauloja. Mosse haluaa syödä ne mieluimmin kädestä.



Mosse voi hyvin. Se käy päivittäin lenkeillä, syö hyvin, nukkuu rauhallisesti ja nauttii ihmistensä seurasta. Vuosi sitten Silvia Jauernig leikkasi Mossen Aistissa ja nyt Mosse voi nauttia elämästään ilman jatkuvaa kipua. Kiitos siitä Silvialle, mutta myös Taivaan Isälle! Tiedämme, että leikkauskohtaan muodostuu yleensä ajan kanssa nivelrikkoa. Mosse saa välillä Rimadyl-kuureja, kun se on astunut vähän hassusti ja kipeytyy. Kaiken kaikkiaan arki sujuu kuitenkin tosi hienosti.

Tässä on kopio leikkauskertomuksesta:

"Oikean kyynärnivelen tähystys: Kyynärluun mediaalisella puolella olevan ulokkeen (medial coronoid process) rustossa havaittiin murtumalinja. Luotauksen jälkeen pieni pala irtosi. Em. uloke on nyt osittain poistettu murtumalinjaan saakka estämään täydellistä murtumista, siirtymistä ja lisävahinkoa. Muu osa nivelestä näytti hyvältä, paitsi pieni osa kyynärluun telan (trochlea ulnaris) rustosta näytti epänormaalilta. Näiden poikkeavuuksien kliinistä merkitystä ei tiedetä. Olkaluussa, joka oli vasten kyynärluun mediaalisen puolen uloketta, rusto oli hieman fibriloitunut, mutta ei kulunut. Nivel huuhdeltiin suurella määrällä nesteitä. Iho suljettiin normaalisti."

Mukavaa viikonloppua kaikille. Muistakaahan ulkoilla ja levätä, muistuttaa Mosse.