Meillä oli sunnuntaina leotreffit Laajalahdessa. Tällä kertaa mukana olivat Nana, Mosse ja äitini, Mandy, Hanna, Samin sisko Sara ja Sami. Ompun ja Manun perheillä oli vieraita eli he eivät olleet mukana. Mosse ja Mandy nauttivat taas toistensa seurasta!! Tässä kaverukset hoitavat tassujaan mutakylvyssä. ;)

2002135.jpg

Kauneus ja komeus kohtaavat eli Sara ja Mosse tervehtivät toisiaan. :) Kuvassa näkyvät myös Nana, Mandy ja Sami.

2002142.jpg

"Mitäs puuhaatte tytöt?" kysyy paikalle pyyhältävä Mosse Mandylta ja Nanalta.

2002146.jpg

Mosse sai Mandyn mukaansa kirmaamaan poluille ja metsään. Alakuvassa vasemmalta Mosse ja Mandy. Mandy oli viikonlopun matkasta väsynyt, mutta kivasti kaverukset kuitenkin jaksoivat leikkiä.

2002149.jpg

2002151.jpg

Nana, Mandy ja me Hannat olimme tänään metsässä ja harjoittelemassa näyttelyä varten. Taas vierähti 1 1/2 tuntia ihan huomaamatta! Nanakin innostui aina välillä juoksentelemaan Mandyn kanssa. Mukavaa! Oikeasti metsässä ei ollut niin pimeää kuin miltä kuvassa näyttää. Koirat olivat vaan aika kaukana, kun nappasin niistä kuvan, josta tulikin aika liikuttava. Mandyn terveet silmät loistavat ja valaisevat tietä upeasti! Nanan oikea silmä tuikuttaa valoa, mutta vasen on pimeä. Toki efekti johtuu siitäkin, että koirat katsovat kameraan eri tavalla, mutta meistä Hannoista tuo kuva oli aika liikkis, kun sitä metsässä katsoimme. :)

2002153.jpg

Mandy löysi mieluisan lätäkön, josta oli taas niin hyvä juoda. :D

2002158.jpg

Nana ja Mandy saivat meiltä taas hirmu paljon kehuja, pusuja ja nameja, koska ne olivat niin suloisia ja ihania!! Pusuja saimme mekin eli ehkä mekin olimme jonkin verran ihania leotyttöjemme mielestä. ;D On hauska huomata sekin, miten hyvin Nana nykyään hyväksyy Mandyn antamat pusut, vaikka alussa ne tuntuivat siitä tosi ärsyttäviltä. :)