Nanan punnitus oli tänään. Painoa on nyt 46,9 kg eli se on pysynyt samana. Jatkamme nykyisellä ruokamäärällä taas seuraavaan punnitukseen asti.

Jokainenhan tietää, että ruoan eteen pitää nähdä vähän vaivaakin... Siispä molekyyliä pyörittämään ja ruokaa saalistamaan. ;) Nana sai yhtenä päivänä osan ruoasta tällä tavalla ja tuntui nauttivan puuhasta. Emme olleetkaan pitkään aikaan leikkineet molekyylillä. Kuvasta muuten näkyy, miten pieniä nämä nykyiset nappulat ovat.

1453462.jpg

1453463.jpg

Eilen meillä oli mukavia vieraita. Kingcharlesinspanieli Madde ja Ilona olivat luonamme iltateellä. Kuvasssa on muuten melkoisen laihan näköistä teetä kupeissa. *hih* Ei ole vielä teepusseja niissä uitettu. Nana ja Madde tulevat hyvin toimeen keskenään. Nanan mielestä on erityisen mukavaa, kun Madde ei koko ajan  touhota, vaan osaa antaa Nanalle omaa tilaa. Kiitos kauniista kukista ja Nanan namuista. :)

1453459.jpg

Nana oli tosin eilisen vierailun aikana vähän levoton, mistä lie johtunut. Luulen, että tämä ainainen kepeillä kävelyni on Nanastakin aika rasittavaa. Jalkani ei ole parantunut ollenkaan toivotulla tavalla eli joudun vieläkin turvautumaan keppiin. Sisällä tosin koitan kävellä pienet matkat (hmm, eipä täällä juuri pitkiä olekaan) ilman keppiä pöytiin yms. tarvittaessa tukeutuen. Nana pääsee kyllä päivittäin metsään vanhempieni kanssa, mutta pikkupisutukset koitan selvitä itse. Välillä hammasta purren. Nana malttaa kyllä kävellä ihan hipihitaastikin, kun vain pyydän. Kultainen hössöttäjäni. :)