Gallerian ongelmat on korjattu eli nyt pääsen laittamaan näitä kuviakin tänne. :) Joku päivä oli mesessä porukalla puhetta leotavaroista. Joillakin on niitä paljon, joillain vain muutama. Otin kuvat omista tavaroistani, eikä niitä tosiaan kovin montaa ole. :)

Tässä on autotarrani, josta tykkään kovasti. Ostin sen pari vuotta sitten Messarista. Kuva on luonnossa paremman värinen. Tykkään myös siitä, että tällä leolla on hieno maski.

1258652.jpg

Tässä on kaikenlaista pikkutavaraa Guido Perosinon kirjan päällä kuvattuna. Avaimenperän ja pikkutarrat, joista suurin osa on jo käytetty, ostin samalla Messarin reissulla kuin autotarran. Heijastimia on pari kappaletta. Niissä ja helmikoirassa, jonka olen saanut Sailalta lahjaksi, on mallina Bono-leo.

1258659.jpg

Myös tämän t-paidan olen saanut Sailalta.

1258657.jpg

T-paidan tekstin myötä päästää siihen tärkeimpään "leotavaraani" eli Nanaan!! :) Nana katselee kuvaushössötystäni.

1258662.jpg

Nana nukkuu mielellään ruokalevon ja yölläkin osan ajasta parvekkeella. Nana on ottanut suloisen tavan tarkistaa, mihin minä menen, kun hän menee parvekkeelle. Nana istuu hetken ja kurkistaa ikkunasta jäänkö sohvalle. Jos menen siihen, hän paneutuu nukkumaan. Jos lähden huoneesta, Nana saattaa tulla kurkistamaan, mitä menen tekemään ja palaa sitten nukkumaan parvekkeelle!

1258661.jpg