Eilen olimme Tyrvännössä leojen erikoisnäyttelyssä. Näyttely oli hotelli Petäyksen piha-alueella. Paikka oli oikein kiva, kun siinä sai koirat hyvin varjoon ja uimaankin pääsi helposti. Nana oli tällä kertaa mukana turistikoirana eli kehään ei tarvinut mennä ja uimassakin Nana sai käydä päivän aikana kolme kertaa. Huippu kiva näyttelypäivä siis. :D Kuvassa etualalla näkyy urosten kehä ja taustalla narttukehä.

650666.jpg

Tapasimme näyttelyssä paljon tuttuja, niin ihmisiä kuin koiriakin. Oli tosi hienoa tavata teitä kaikkia!! Edellisestä kerrasta on niin hirmuisen kauan. Koirat olivat kasvaneet ja kaunistuneet/komistuneet. Pohjanmaan Leojen väkeä tapasimme nyt sitten Hämeessä, kun emme noille treffeille ole päässeet mukaan sairastelujen takia. Oli mukavaa taas tavata! Joitain koiratuttujamme tapasimme nyt ensimmäistä kertaa livenä. Ihania tuttavuuksia!! Erityisesti mainittakoon suloinen ja pehmoinen halikainaloinen Hilma ja pienen pieni, melkein taskukokoinen Macho-pommi. Meillä oli myös ilo tavata Nanan kasvattaja Anni pitkästä aikaa. On aina niin mukava tavata ja kuulla, miten paljon Nanan kaunis katse ja ilme muistuttavat edesmennyttä äitiään Öppiä. Tässä kuvassa Nanan toinen korva on lähtenyt tuulen mukana vähän karkuun. :)

 650697.jpg

Tästä seuraavasta kuvasta kiitos Heidille!!

650823.jpg

Me parkkeerasimme varjoon Nanan veljen Hipun perheen luokse. Valitettavasti Hippu ei ollut mukana, mutta oli tosi mukava tavata Heidi, Make ja Hilma. Kiitos kivasta seurasta päivän aikana! Kuvassa ovat vasemmalta Nana, Hilma ja Make. Taustalla näkyy V-P:n Nero. Hilma sai tosi hienon tuloksen eli nuorten luokassa ERIn! Onnittelut koko perheelle!!

650670.jpg

Erkkarissa oli järjestetty mahdollisuus osallistua perinnöllisten sairauksien kartoittamiseen verikokeen avulla. Toki Nanakin kävi antamassa verinäytteen. Oikein hienoa, että tuollainen tilaisuus oli järjestetty!

650734.jpg

Vanhempani ja Mosse matkasivat mökillemme ja poikkesivat samalla erkkarissa. Mosse selvisi hienosti isossa porukassa. :) Alemmassa kuvassa ovat vasemmalta isäni, äitini, Mosse, Heidi, Nana, Make ja Hilma.

650735.jpg

650736.jpg

Mukavan päivän lisäbonuksena oli vielä veteraani-Peetun tapaaminen. Olet niin hieno poika, oikea leijonakuningas! Kuvassa isäni ja Peetu.

650752.jpg

Pitkän päivän päälle oli ihanaa mennä mökille ja uimaan! Kuvissa Nana.

650738.jpg

650739.jpg

Uimisen ja ruokahetken jälkeen sanoimme näkemiin Mosselle ja vanhemmilleni ja ajelimme yötä myöten kotiin Kokkolaan. Hei, hei Mosse! Tavataan pian! 

650744.jpg