DSCN7395%20%282%29.jpg

Dora-tyttö voi hyvin. Se on tottunut kaulukseen, jota tosin ei enää oikeastaan tarvita, koska se ei nuole tassujaan. Kaulus päällä voi maata köllöttää selällään ja olla rento. Kolina kylläkin on käynyt, kun tyttö on liikuskellut yöllä. :) Sohvallakin Dora on ollut kaulus kaulassaan, ei onneksi nojatuolissa. Kaulurikuvaa en meinannut kehdata laittaa, kun kaulus on niin perusteellisesti teippailtu! Antibiootin antaminen on ollut hauskaa. Mietin, että mitenhän Dora suhtautuu antibiootteihin, koska tabletti on aika pahan makuinen. Laitoin tabletin voin sisään, ja nyt Dora tulee aina ihan innoissaan paikalle, kun rapistelen antibioottipakkausta. Se on sen erityisherkku. Suloinen tyttö!

DSCN7303%20%282%29.jpg

Yhtenä päivänä laitoin Doran päälle peiton, kun menin käväisemään toisessa huoneessa. Kun tulin pötköttemään, niin olimme sitten saman peiton alla ja siinä oli todella lämmin ja hyvä olla.

DSCN7389%20%283%29.jpg

Tämä lainakultamme lähtee kotiin perjantaina. Meille tulee kyllä ikävä sitä! Tässä Dora katselee ikkunasta ulos, kun papa korjasi autoni valoja. Dora tykkää kovasti papasta, ja vaikuttaa se olevan iloissaan meistä kaikista, kun kotiudumme jostakin. Dora seisoo keittön ovella ja vinkuu innoissaan. Sellaisiahan nämä leot ovat! Rakastavat suurella sydämellä.

DSCN7392%20%282%29.jpg

Leo on siellä, missä ihminenkin on. Äitini on ollut kovassa influenssassa ja on vasta pari päivää voinut oleilla alakerrassa. Kun hän sitten lepäili arkkarin sohvalla, niin Dora vahti uskollisesti vieressä.

DSCN7396%20%282%29.jpg

DSCN7398%20%282%29.jpg

Kun Dora kävi nukkumaan tuohon arkkarin lattialle, niin päätin leikata sen kynnet. Ei voi olla helpompaa hommaa kuin leikata juuri tämän leon kynnet. Se nukkui rauhassa koko ajan. Ensimmäisen tassun kohdalla se raotti silmiään hieman, mutta muuten se ei sitten reagoinutkaan hommaan millään lailla.

DSCN7313%20%282%29.jpg

Kiitos teille, jotka olette jättäneet kommentteja! Niitä on ilo lukea!!