Juhannus oli ja meni. Aatto oli kaunis ja aurinkoinen, juhannuspäivä hyvin sateinen, mutta illaksi sade lakkasi ja aurinko alkoi paistaa. Olin aattona aamupäivän äidin kanssa meren rannalla Brygganilla Öjassa. Siellä oli ihana tunnelma, hyvää ruokaa, elävää musiikkia (mm. saksofonit, haitarit) ja kaunista katseltavaa. Koirat jäivät papan kanssa kotiin, koska tuolla on aina niin paljon väkeä ja vähän tilaa.

Suomen kaunis siniristilippu liehui juhannuksena Pakkiksen pihassa näin hienosti.

Minessa tuli eilen luokseni yökylään ja meillä oli oikein mukavaa. Hän meni kotiin vasta tänään illalla oltuamme pyhäkoulussa, Toivosen eläinpuistossa Kälviällä, Nanan kanssa metsäkävelyllä yms. Pyhäkoulu on oikeasti kesätauolla, mutta lupasin pitää sitä muutaman kerran kesälläkin, koska lapset niin toivoivat.  Minessalla oli eilen tulleessaan mukana uusi perheenjäsen, hänen vauvansa Baby Born-nukke. Minessa esitteli vauvansa heti Nanalle, kun menimme autoon.

Sitten hän toivoi, että menemme Pakkikselle, jotta hän saa esitellä vauvansa myös Mosselle, mummulle ja papalle. "Tuolla on papa ja Mosse, tässä on minun vauvani." On aika viehättävää, miten oikeana hän haluaa vauvaansa kohdeltavan. Kuitenkin, kun sanoin, että mitähän se syö sitten, kun se kasvaa (Minessa oli selittänyt, että nyt vauvana se syö vain maitoa), niin Minessa katsoi minuun ja sanoi: "Ei se voi kasvaa, sehän on nukke." 

Mosse-poika. Takana näkyy isäni, joka perkaa rikkaruohoja pois kivetykseltä. Minessakin kävi vähän auttamassa ennen kuin lähdimme kotiin.

Kun leikimme Minessan kanssa illalla, Nana tuli makaamaan viereeni ja laittoi päänsä syliini.  Kultatyttöni.

Nana syö tällä hetkellä sekä tavallista että Vogel Neuta. Hyvin on ruoka maittanut toistaiseksi. Yleensä menee 1,5 kg päivässä. Eilen se söi 1,8 kg, mutta tänään on sitten mennyt vähän vähemmän. Kerran se sai Ilonalta pötkön pentu-Neuta ja hyvin maistui sekin. Uunissa haudutettu lohi maistuu myös, se on tosi herkkua.  Iltaisin olen antanut herkuksi possun saparoita tms. ja rouhetikkuja eli en niitä teollisia pekoniluita yms.